Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

Ne znam šta da kažem, u pravu je svak pa i onaj ko odabere smrt umjesto života u ovakvoj zemlji

post objavio/la titosaurus prije 12 godina 4 mjeseca na blogu Mali jadi velikog čovjeka

Komentari na post

 

a ovcice i dalje bleje i pasu, ili ti ga birali ste, dobili ste

Objavio/la gost _ neki tamo daleko prije 12 godina 4 mjeseca #

nemoj bolan mrziti to nije islamski niti vjerski uopće, a ljudski nikako. Mržnja je bolest koja ubija onoga tko ju nosi u sebi, jer onaj na koga je usmjerena i nezna za nju, pa mu i ne škodi. To što su begovi u pitanju to je uvijek fukara mrzila, a i titoisti koji su u oduzetim begovskim imetcima fukare iškolovali, ali đaba im fakultet kada nemaju odgoj i mrze. Što se tiće djeda mraza, pa bolan zar neznaš da je to Sveti Nikola kod katolika ( 6.12.) ili Nikoljdan kod pravoslavnih (19.12), pa se ta tradicija protiv koje nemam ništa, dapače neka se tradicija nastavi, barem sada nema komiteta da prati tko se krstio ili sina sunetio, u komunizmu nazvala Djed Mraz kako bi se i dalje mogla baštiniti, ali i iskoristiti da se narod zabavi. Eto sada se i kod muslimana dijele bajramski paketići, prekopirano od djeda mraza. Što se tiće Alije rahmet mu duši, a šta misliš da je netko na titinom grobu samo nešto našarao otišao bi na Goli otok, a Alijin mezar minirali i nema još počinitelja ?
Pozdrav i selam od bega

Objavio/la stargetro prije 12 godina 4 mjeseca #

stargetro - Lekturu ovog tvog komentara naplatio bih najmanje 200 KM, jer vrvi od pravopisnih grešaka. A ja ih, hvala Titu i Partiji znam ispravljati, jer mi je moj otac, iako sa sela, omogućio da završim fakultet, što, hvala Aliji, malo koji otac može danas priuštiti svom djetetu.
Reći ću ti u čemu griješiš: veliko i malo slovo, sastavljeno i rastavljeno pisanje riječi, č, ć, dž, đ, gubljenje suglasnika.
Što se begova tiče, to su fukare koji su zahvaljujući dupeuvlačenju u okupatorsko tursko dupe, stekli tu privilegiju da od siromašnih kradu i školuju svoju djecu.
To što nema nikog da ide u zatvor zbog Alijinog mezara, greška je nesposobne policije koju je Alija takvom stvorio. I imaš čast što ti odgovaram jer dalje neću. Trenutno sam raspoložen za prosvjetljivanje ljudi, a već me hvata moje standardno raspoloženje - letargija.

Objavio/la titosaurus prije 12 godina 4 mjeseca #

tuga,ćemer,jad,pozz

Objavio/la mamaludica prije 12 godina 4 mjeseca #

Nepismen nam beg Tito dragi, dobar za Melihine dvorane :)
tuga,ćemer,jad,pozz

Objavio/la sonshi prije 12 godina 4 mjeseca #

Znam uvrijedio sam te što sam tvoga titu napisao malim slovom, ali nije na tastaturi bilo manjeg sory.
selam beg

Objavio/la stargetro prije 12 godina 4 mjeseca #

Znas da cijenim tvoje misljenje i slazem se s tobom. Par stvari, ipak:

1) Nije kapitalizam nuzno los (u idealnim uvjetima, poput komunizma, svi imaju dovoljno). Nisu idealni uvjeti jer je ljudska priroda u pitanju, i u jednom i u drugom sistemu.

2) Iako sam zahvalan zbog nacina na koji je bilo organizirano obrazovanje u ex Yu (doduse, mene je potkacila suvarica, nijesam bas s ove distance na tome zahvalan), mnogima je obrazovanje sto onemoguceno, sto zagorcano. Pojavili su se, kao i u svakom sistemu, novi begovi.

Bonus) To sto je sada situacija ne dno, nego dno, pa onda 50 metara govana, ne cini onaj sistem nista boljim.

Objavio/la Dewd prije 12 godina 4 mjeseca #

Ali vidiš, u Bosni par dana pred Bajram ti imaš obraza napisati kako je "Allah izmišljotina", i niko te ne dira...
A jednom kad se dočepaš te vize za Zapad, tamo nećeš imati m... da to kažeš na nekom božićnom, uskršnjem ručku ili slično, na kojeg te budu pozvali.

Objavio/la Upišite komentar prije 12 godina 4 mjeseca #

Ma ok je kritikovati, ružiti i kuditi, ono što ne valja, ali nije dobro kada kao alternativu jednom zlu nudimo drugo, možda još gore. Čuj molim te:" O Alija što si se rodio". Zar je Alija uzroka našeg sveopćeg primitivizma, isključivosti, netrpeljivosti prema svemu drugom i drugačijem...kao alternativu nacionalnoj i vjerskoj isključivosti nudimo nešto slično tome- rješenje je upakovano u foliju nazovigrađanskog, nazovikosmopolitskog...a u foliji ništa novo.

Objavio/la Gost_2387 prije 11 godina 11 mjeseci #

0209sllrk The only word of Ashley is that he was in a Yankee prison for the last year of ugg classic cardy boots the war and a letter to Melanie telling her that he is on his way. One day, ugg Bailey Button he appears coming up the long road towards Tara. Melanie and Scarlett both rush to greet him, but Will stops Scarlett, ugg classic short boots saying, "Don't ruin the moment." ugg classic mini boots Scarlett reluctantly hangs back,ugg new arrival but is euphoric over Ashley's return.http://www.boonoutlet.com/products_new.html

Objavio/la ugg classic cardy boots prije 11 godina 2 mjeseca #

Upišite komentar:

Vaš username:

Upišite komentar:

Unesite šifru sa slike lijevo: