Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

Odluka je pala...

post objavio/la MayaBosanSka prije 1 godinu 4 mjeseca na blogu U urbanoj sahari života

Komentari na post

 

Drveni advokati svih zemalja, ujedinite se!!! I obavezno pišite naziv jezika sa velikim slovom jer ste veoma pismeni!

Mayo dušo, ti si carica i samo nastavi furati svoj fazon. Ne obaziri se na komentare ovih gubitnika...mogu samo da ti zavide.

Objavio/la Gost_0981 prije 1 godinu 4 mjeseca #

Informacija za ovu misterioznu gospođu koja nam se javlja iz postojbine grizlija, da svoj bukvalizam pokusa uspregnuti bar kada cita, jer ako ponovo procita recenicu na koju se poziva, onda ce vidjeti da je jedan jezik (Bosanski) napisan velikim pocetnim slovom, a drugi jezik (finski) napisan malim slovima. Sto li je to tako, sigurno da je tesko odgonetnuti nasoj vrloj i misterioznoj gospođi pa se onda oslanja na svoj bukvalizam i cita bukvalno, kao i sve u zivotu sto bukvalno radi.
Ako poznajemo osnovna internet pravila pisanja onda znamo sta se zeli postici kada neku rijec naglasimo velikim pocetnim slovom. Poznato nam je i koje znacenje ima kada su sva slova neke rijeci ili recenice napisana velikim slovima. Toliko o pismenosti.

Ocito je da gospođa, misteriozna, ne barata ni pojmom "drveni advokati" niti zna sta takav pojam predstavlja i simbolizuje, jer da zna sigurno ga ne bi upotrijebila i njime opisala samu sebe.

Objavio/la katran prije 1 godinu 4 mjeseca #

Gost, da sam se obazirala, ne bih do ove pozicije stigla. Moji snovi nisu mali, a to nekim smeta. Hvala na podrsci!

Objavio/la MayaBosanSka prije 1 godinu 4 mjeseca #

Upišite komentar:

Vaš username:

Upišite komentar:

Unesite šifru sa slike lijevo: