Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

Kako nisam preživio smak svijeta

post objavio/la awake prije 2 godine 2 mjeseca na blogu Budan u snovima vs. sanjar na javi

Komentari na post

 

Jedan pogled, 18.juli 2018,
balkon s' pogledom. Sa balkona mog srca. A s'druge strane ulice padala je kiša, sve je polagano bilo, pa ti se učini da tišina hoda na prstima dok u prozore kiša udara danima.. I dok kiša pada i grmi i sijeva i raste trava, mi čekamo ljeto, a 18.juli. Jednostavno rečeno, ne miriti sa sudbinom, go, go looking for the summer!

http://www.youtube.com/watch?v=A8a6kHQN9BA

(Awake, volim tvoj blog, ono kako pišeš, pozzz...)
_

Objavio/la elTango_Tango prije 2 godine 2 mjeseca #

Malo je dobrih blogova na bloggeru, na prste izbrojati. Pozdravljam elTango i tebe AWAKE, ne dajte da vas zbune, vas sam fan

Objavio/la Gost_Bivši bloger prije 2 godine 2 mjeseca #

elTango, ne znam da li sam ikad dobio ljepši kompliment. Još kad uzmem u obzir od koga dolazi, dolazim u opasnost da se ozbiljno uobrazim. Svaki put kad čitam tvoj blog, poželim da znam da pišem pravu umjetnost, baš kao ti. Od srca hvala. :)

Bivši bloger - Postoje li bivši blogeri? Kao što je teško ostaviti pušenje, teško je ostaviti i blog, zar ne. Uvijek postoji "opasnost" da se nastavi? :) OK, šalu na stranu. Slažem se. Blogovanje kod nas nazaduje žestoko. Ljudi se okreću drugim internet "zanimacijama". Žao mi je zbog toga. Sjećam se da sam nekad satima čitao i nisam bio ni blizu da pročitam sve što me interesuje. Danas je to, nažalost, sve drugačije. Opada i kvalitet i kvantitet. Ali, i dalje ima štošta da se pročita. Neki se još drže, a novi, kvalitetni blogeri se pojavljuju. Valjda će biti bolje. Mnogo hvala. Često sam pomišljao da nastavim pisati samo za sebe, ali zbog komentara poput tvog, to se vjerovatno neće zadugo dogoditi. :)

Objavio/la awake prije 2 godine 2 mjeseca #

Awake, upućujem ti aplauz za tvoje pisanje. Zaista je malo dobrih na ovoj stranici, vrlo je malo kreativnog pisanja i ljepote pisanja. Mnogi koji nikad ne bi trebali imati blog, ovdje ga imaju da bi zadovoljili svoje frustracije i komplekse. Štancaju postove u kojim se ponavljaju i ponavljaju, a to nije svrha pravog blogovanja. Razlog je i što je ovde sve besplatno, pa piskara i Kunto i Panto. Vrlo je malo kvaliteta. Čast svaka vrlo malom broju blogera koji su zzaista pismeni i dobro pišu i šteta bi bilo da prestanu pisati. Svako dobro ti želim.

Objavio/la moon8 prije 2 godine 2 mjeseca #

Smak svijeta, o NE!! samo jedno tvoje razmisljanje u prici dobro srocenoj kao i uvijek. Volim citati i tvoje postove i postove od Tango, stvarno ste posebni 🙂

Objavio/la storycafe prije 2 godine 2 mjeseca #

moon8, od srca hvala. Nije ovo oduvijek bilo ovako, ali uvijek je bilo onih koji su imali pogrešne razloge što se "vrte" ovuda. Njihov problem - lako ćemo mi s njima, kako će oni sa sobom? :)

storycafe, smak svijeta - što da ne? Kako se ponašamo, nismo ni zaslužili ništa drugo nego da nam se ugasi svjetlo. Kao što rekoh ranije, drago mi je kad me se stavi u isti koš sa elTango. Mnogo hvala. :)

Objavio/la awake prije 2 godine 2 mjeseca #

Zgodno, SMAK SVIJETA Što se mene tiče ako se to dogodi voljela bih da to bude noću. Ubjedljivo i emotivno.Posjetio si nas koliko smo mali, nemoćni i kako samo gostujemo na ovoj planeti. Prvi put sam na tvojoj stranici i dopada mi se. Nastaviću te pratiti sa zadovoljstvom.

Objavio/la Gost_5206 prije 1 godinu 11 mjeseci #

Hvala, baš mi je drago da si "izvukla" takav zaključak. To mi, između ostalog, i jeste bila ideja.

Objavio/la awake prije 1 godinu 10 mjeseci #

Upišite komentar:

Vaš username:

Upišite komentar:

Unesite šifru sa slike lijevo: