Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

Reprezentacija...

post objavio/la zeljkokomsic prije 12 godina 7 mjeseci na blogu Predsjednikov blog

Komentari na post

 

http://www.zemljabosna.com/sadrzaj1.html

Objavio/la haler prije 12 godina 7 mjeseci #

Moram ipak prosvjedovati kod onoga tko administratira ovaj blog i briše poruke. Jer se brišu neprimjerene poruke samo pripadnika jedne nacije, dok se neprimjerene poruke pripadnika drugih nacija ne brišu. Mislim da to nije u redu.

Objavio/la goran1973 prije 12 godina 7 mjeseci #

Mnogo sam vam zahvalan,sto ste konacno izbrisali "komentare" od velikog nacionaliste po nadimku "homelend2008."

Svi znamo, da je ovdje bila tema o reprezentaciji BiH,ali homeland2008,je pokusao i dosta uspjeo da tu temu promjeni i da protura mrznju medju narodom.Takodjer,homelend2008 je proturao laznu historiju BiH i o njenom naroda,na sta ja nisam mogao da precutim,i borio sam se s njim nekoliko dana,uz pomoc ostalih patriota BiH.homeland2008 je veliki "razbijac" BiH,koji Bosnjake(Bosnjane) po nacionalnosti muslimane,pretvara u turke,isto sto je to cinio i najveci ratni clocinac "Ratko Mladic."

Priblizava nam se "septembar 6," kada ce nasa nogometna reprezentacija BiH,odigrat svoju prvu kvalifikacionu utakmicu sa Spanijom za ulazak u svjetski kup.Nas zadatak je da ih podrzimo i zazelimo pobjedu,iako ce biti veoma tesko,jeli je Spanija evropski prvak.

Reprezentacija BiH,ima da odigra,jos dosta kvalifikacioni utakmica za ulazak u svjetski kup,i ako izgubimo od Spanije,sto je veoma moguce,mi imamo jos dosta utakmica,gdje mozemo da pobjedimo i mozda udjemo u svjetski kup.

Nas zadatak je da podrzimo nasu reprezentaciju,a ujedno da iskritikujemo one koji nece da igraju za BiH.Svi oni koji nece da igraju za reprezantaciju BiH,zaboravljaju svoju drzavu,ali i mi trebamo da zaboravimo njih,i da ih uopste ne prepoznajemo.Ako neki iz opravdani razloga ne mogu da igraju,onda ih necemo kritikovati,ali ce mo sacekati,da zaigraju u drugim kvalifikacionim utakmicama.

Naprijed nogometna reprezentacija BiH.

Objavio/la haler prije 12 godina 7 mjeseci #

Razmišljanja i pisanja GORAN1973:

"Takve neznalice ispranog mozga, prepuni mržnje prema hrvatima će na kraju time razoriti i onu svoju bijednu šaku jada tzv državu BiH.
Slijepci i bijednici."
Objavio/la goran1973


"Eto mi smo u Čapljini pred novu turističku sezonu postavili naše lijepe hrvatske zastave diljem općine, pa kad muslimani budu išli na more u Neum, da se ljepote nagledaju. A i ja sam kupio jednu s kojom ću proslavljati pobjede naših Vatrenih na EURU. Eto i muslimani imaju svoju Tursku, znači imaju i oni svog predstavnika za kojeg će navijati. Kaže Dodik da bi on navijao za BiH saó ako ona igra protiv Turske, a ja bih tada navijao za Tursku.
Objavio/la goran1973

Kako Hrvati mogu Bosnu mrziti kad je ona jedna od naših najljepših hrvatskih zemalja? Dragulj u hrvatskoj kruni.Tko kaže da mi Bosnu mrzimo? Mi je volimo jer ona je naša.
Objavio/la goran1973

Lukavi su muslimani. Nisu oni vjerski već nacionalni fanatici. I kad svijet traži islamske ekstremiste ovi kažu:- Ne, mi volimo cijelu BiH.Pametni su oni, time još ispadaju i dobri dečki u očima svijeta jer kao nisu vjerski ekstremisti već samo domoljubi. Tko ih ne zna...
Objavio/la goran1973

A što ću, ja kao jedan od simpatizera STURMFRONTA poštujem samo bijele kršćane.
Objavio/la goran1973

De koji vic o glupim bosancima. O glupom Muji i Hasi, glupom Sulji i kuravi Fati.
Objavio/la goran1973

I što to pričaš o nekoj kao multietničkoj tzv ABiH? Pa više je multietnički bio HVO. Ono čija je vojska određuje se po onomu tko ima kontrolu nad njom i za koje ciljeve se bori.
Što se tiče Srba, oni kakvi da su, su moja brača u Kristu i vi im niste ni do koljena.
Objavio/la goran1973

Objavio/la picek1 prije 12 godina 7 mjeseci #

GORAN1973 je jedan od najpatetičnijih likova. Čak koristi i više nikova, pa kao podržava sam sebe. Hoće reći "vidite koliko nas ima"

Smiješno i patetično. Valjda je to posljedica onih silnih konzervi što su mu davali kad su ga u podrumu zaključavali.

Objavio/la picek1 prije 12 godina 7 mjeseci #

@picek,
ti nisi normalan, pa ja nisam mjesecima pisao ovdje? O čemu ti pričaš, koje to još nickove koristim? De reci jasno i glasno da svi znaju. Mene nije sramota toga da to objaviš jer nemaš što objaviti, jer nikakve druge nickove i ne koristim. Jer kao što rekoh odavno nisam tu ništa pisao pa nije logično to što govoriš - jer da pišem i sam sebi potporu dajem oona bih češće dolazio, je li tako?? Ne razumiješ... nema veze shvatićeš jednom... valjda.
A što se tiče ovih mojih postova... dobro, na stranu to što nisi normalan kada si to skupljao..., dobro ima ih malo i ironičnih i ciničnih. Nekada sam bio možda malo i ljut pa možda malo i pretjerao... priznajem... a tko s vama ne bi živce izgubio, ali sve u svemu su doista duboko promišljeni i umjereni i bez mržnje prema ikome. Zahvalan sam ti na ovoj kolekciji mojih postova jer tek sada vidim da su neki bili proročki i vjerodostojni, eto npr ovaj drugi odozgor gdje pišem o navijanja za Tursku, znači u pravu sam - što se onda ljutiš jadan ne bio?

Objavio/la goran1973 prije 12 godina 7 mjeseci #

http://www.most.ba/119/012.aspx

Objavio/la haler prije 12 godina 7 mjeseci #

SUPER TI JE BLOG POSJETI I TI MOJ www.fcrealmadrid.blogger.ba

Objavio/la amelletic prije 12 godina 7 mjeseci #

http://www.vreme.com/arhiva_html/467/08.html

Objavio/la haler prije 12 godina 7 mjeseci #

Upišite komentar:

Komentarisanje ovog posta je dozvoljeno samo registrovanim korisnicima servisa Blogger.ba.