Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

Prijedor i događaj sedmice...

post objavio/la zeljkokomsic prije 12 godina 4 mjeseca na blogu Predsjednikov blog

Komentari na post

 

cegevara:

Hajde prati fabulu radnje :), idi hronoloski. Da prvo razjasnimo otkud RS? Kako je nastala?

"DGOVOR: To samo dokazuje da se sDP sluzi lazima. U aprilu 2006 vi ste se zalagali za legalizaciju tzv RS"

RS je vec legalizovana, znaci nema sdp nista s tim.

Objavio/la helvir prije 12 godina 4 mjeseca #

RADOVANE,RADOVANE NEK JE TVOJOJ MAJCI HVALA STO JUNAKA RODILA JE DA SE SRPSTVU VRATI SLAVA

Objavio/la bakovic prije 12 godina 4 mjeseca #

cegevara:

"CEGEVARA: Dragi pametni tito, neka se sutra sastanu tri osobe, bez ikakvog prava i mandata i dogovore u nekoj vojnoj bazi rusenje Ustava Franciske, amerike, Belgije, kanade, Engleske, pa to potpisu i vrate se u rodjenu zemlju. Docekala bi ih policija i strpala u zatvor. Niko od navedenih nije imao mandat da PREGOVARA USTAV SUVERENE DRZAVE REPUBLIKE BIH. Ustav jedne suverene drzave je nedjeljiv, neprenosiv i neupitan."

Ti stvarno lupas nebuloze. To jeste tako, ali kakve veze ima SDP sa tim?

Objavio/la helvir prije 12 godina 4 mjeseca #

cegevara:

"Osamdesetih godina proslog vijeka, sa pocetkom Titine bolesti njegovom smrcu i SK Srbije i SK RBIH, su polako skidali petokraku i stavljali kokardu. Tako je u izmisljenom incidentu ubijen Bijedic, a u izmisljenim aferama "Neum" i "Agrokomerc" skinuti sa vlasti RbIH patrioti Hamdija i Branko a vlast popunjavli cetnicki kadrovi koji ce se bajagi transformisati u SDP. Prije dolaska na vlast nacionalnih stranaka, koje su tvrdile "daj da se oslobodimo komunjara, pa cemo se dogovoriti", sada cetnicko vodjstvo SDP-a po dogovoru sa Milosevicem predaje kompletno naoruzanje TO RBIH cetnickoj JNA i dozvoljava im prestruktuiranje unutar RBIH po stateskim linijama, koje lahko obezbjedjuju buduce granice velike Srbije."

Sto si ostrouman i obavjesten, svaka cast. Pogledaj BBC-jevu seriju, Smrt Jugoslavije, pa ces vidjeti da su tvoje picke balijandersko-ustasko-cetnicke razvalile drzavu i napravile ove masakre i genocide sirom SFRJ. Ako je ko cetnik, onda je to Haris Silajdzic. Pljuje po Dodiku, kad se trebao donijeti dogovor o policiji, i kad je zaprijetila smjena, slizao se s njim preko noci. Oni su haveri, samo prave predstavu za narod, pred izbore.

Objavio/la helvir prije 12 godina 4 mjeseca #

cegevara:

"I Raif Dizdarevic je bio partizan, pa po nagovoru Milosevica posla cetnicku JNa na Kosovo da tenkovima gazi Albansku djecu. Osim toga 43 naivni Tito je preobuko sve cetnike u partizane, pa nisam siguran da je on posato partizan poslije 43. Za tvog oca svaka cast, da zna sta mu sin pise poludio bi."

Ma i Tito je cetnik, svi su cetnici, a tito, to smo svi mi. I ti.

Objavio/la helvir prije 12 godina 4 mjeseca #

cegevara:

Recimo da je to sve tako kao sto ti pises, da je sve zavjera i da su svi cetnici, osim Harisa naravno, onda ste to i zasluzili, jer trebas biti neopisivo glup da te neko tako zajebe, i da te ponovo zajebe i ponovo zajebe.

Objavio/la helvir prije 12 godina 4 mjeseca #

cegevara:

Pa dragi cegevara, onda su svi izdajice. Ima li ko da nije cetnik?

Objavio/la helvir prije 12 godina 4 mjeseca #

Ma Srbija je normalno znala gdje se retni zlocinci krecu.I mogu slobodno da kažem da je Srbijanska bivša vlada na celu sa Koštunicom sredila Karadžicu dokumentacijuz na ime Dragana Dabica.
Mogu samo da kažem da su to bolesnici.
I sad oni znaju gdje su Mladić i Hadžić,al valjda je Tadic pametni pa i ovu dvojicu se nadam,i mislim da se svi nadamo tome,da ce i njih da uhapse.
Jer toliko tih stvari,i dešavanja,i još kažu da Karadžić nije kriv,da je branio svoj narod.Od koga ga je to branio molim vas.Jel muslimanska vojska napravila barikade oko Beograda,jel muslimanska vojska s brda Beograda granatirala nevini narod,i bila djecu.
Karadžić i cjela njuegova kompanija su samo gomila bolesnika.
Bez obzira što sam muslimanske vjere,al u svakom pogledu podržavam sve stavove Željka Komšica,jer i na TV-u kad slušam njegove rijeci,i komentare,vidim da se radi o covjeku koji je prije svega covjek,za sve narode,i iskren,jedini od naših politicara.
Ne znam jel ovo istina,kada sam cula da je za vrijeme agresije na BiH,92-95 Željko bio u Armiji BiH,kažem ne znam jel istina,jer to sam cula,al ako jeste istina,to je covjek kojeg BiH zaslužuje,i covjek koji ima srce.I ja se nadam da ovi lopovi i ovi što non-stop prijete na neke stvari,nikad nece doci do Željka,jer on je kažem covjek koji ima srce,i podržavam ga u potpunosti u svemu.
Dokazi su njegov odlazak u Srebrenicu,dolazak u moj grad Goražde,i njegovi komentari,odaju iskrenog,covjeka.
Da se on nebi crvenio od ovih komentara,samo da kažem Srbija je zakuhala sve ovo,i još imaju obraza reci da nisu krivi.Nadam se da ce Karadžić imati vremena u Hagu da razmišlja zapravo kako bi to izgledalo kad neko pobije cijelu njegovu porodicu a od Karadžića ostane samo on,voljela bih da cujem njegov komentar na ovo,kako bi se on zapravo osjecao na to.
Al takvi kao on su bolesni.ljudi.On je psihijatar,a zapravo sad se našao u ulozi pacijenta,trabalo bi da ga nekoliko puta zapravo psihijatar posjeti,u Hagu,i obavi razgovor s njim.

Objavio/la neprikosnovena prije 12 godina 4 mjeseca #

REFLEKTORI NA GRBAVICI ! PREDJSEDNICE PMOZITE I VI NAMA ...

vise na http://zeljeznicarfanzone.blogger.ba

Objavio/la zeljeznicarfan prije 12 godina 4 mjeseca #

Ja ništa ne razmijem.Vi govorite da je Željko Komšic "cetnik",de molim vas navedite mi dobar razlog,zašto je Željko "cetnik".Šta je to uradio,da bi vi koji ga nazivate,nazivate "cetnikom"

Objavio/la neprikosnovena prije 12 godina 4 mjeseca #

Upišite komentar:

Komentarisanje ovog posta je dozvoljeno samo registrovanim korisnicima servisa Blogger.ba.