Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

Pljačka...

post objavio/la zeljkokomsic prije 12 godina 6 mjeseci na blogu Predsjednikov blog

Komentari na post

 

Dali se može uvesti nekakav pravilnik, zakon, ili nešto slično, da pišemo peticiju da i dalje ostanete predsjednik? :)))

Objavio/la Studentinjo prije 12 godina 6 mjeseci #

Ma koga li ložite, a ovi naivci sve upijaju. Kakvo vraćanja opljačkanog, to je utopija, neostvarljivo i u mnogim uređenijim državama od BiH. Također, kako se sjetite toga uvjek pred izbore (samo sad malo ranije pa ko fol nije pred izbore), zasto to niste izglasali kad ste bili na vlasti, imali ste pune 2 godine. Ja ću vam reći zašto, zato što su vaši ministri imali itekako oraha ništa manje nego ovi šti sada vladaju pa niste mogli ni smjeli, a sada znate da nećete na vlast pa možete da olako obećavate što hoćete jer nida neće ispunjeno biti. Također u BiH već postoje zakoni koji reguliraju nelegalno stečenu imovinsku korist, postoje međunarodne konvencije koje je BiH potpisala i koji reguliraju tu problematiku. Kakve agencije sad hoćete da osnivate, kakvi bakrači, zašto da stvarate paralelizme kad je to sve već posao tužitelja, zašto da bacate novce u novu administraciju koje naće učiniti ama baš NIŠTA?! Dokle ćete ovaj naivni narod da varate i koristite u svoje politikanstke svrhe?

Objavio/la bobowac prije 12 godina 6 mjeseci #

Od sljedece sedmice krece akcija "Imas kucu, vrati stan!" Samo jedan po jedan.

Objavio/la glistun prije 12 godina 6 mjeseci #

Joj kad se Hare docepa presjednicke fotelj, nece ga bog dragi odljepiti sale!
Nema veze Vi jos uvijek mozete da nosite titulu presjednik gradjana BiH!
Sve najbolje i ostajte zdravo!

Objavio/la izdijaspore prije 12 godina 6 mjeseci #

Svaka cast

Objavio/la Armagedon prije 12 godina 6 mjeseci #

Hocemo njihove imovinske kartice na uvid!!! Zna se ko je sta bio prije, pa da vidimo kako se sve to lijepo "naklepalo"....Pozdrav prijedlogu!

Objavio/la guinevere prije 12 godina 6 mjeseci #

Ovo sam i ocekivao poslje Radonciceve optuzbe,ali je i razumljivo da zemlja bez toga ne moze nikad ni jedan korak naprijed.Samo sto ne smije ostati samo na tome i sto sljam treba kao u Titina vremena na goli otok,a oduzeta sredstva upotrijebiti za otvaranje radnih mjesta da posten narod moze svojoj djeci zivot obezbjediti.

Objavio/la goma prije 12 godina 6 mjeseci #

SDP, kao i svaki put želi da "žaštiti" narod. Ne treba biti previše pametan i skontati da je politika SDP-a provaljena...vjerujte mi oni su spremni i pojesti govno samo da bi dobili naklonost naroda, ali nažalost naivni bosanski narod misli da SDP usitinu radi u njhovom najboljem interesu, pa čestu padnu u zabludu ili pak budu održavanu u zabludi od dotičnog gospodina Komšića i njegove stranke....
Veliki broj ljudi iz SDA stranke radi za dobrobit naroda, ali upravo zbog njihove ralnosti bivaju pogrešno shvaćeni od većine
HVALA

Objavio/la yahya prije 12 godina 6 mjeseci #

Dobar potez! Vidjet cemo kako ce ostali da reaguju. Nisam pratio izjave politicara, posebno iz drugih stranaka al pretpostavljam da ce biti one izjave tipa "ovo je predizborna kampanja SDP-a" itd itd.

Podrzavam ovaj potez gospodine Komsicu!

Objavio/la ender prije 12 godina 6 mjeseci #

Jao pa toliko ste vise providni, da postajete smijesni sa tom pricom!
Pa tri godine vi pricate o oduzimanju nelegalno stecene imovine!
Daj promijenite malo pricu!
Mislim da vas je Zlatko Lagundzija iskoristio radi svojih vlastitih interesa, prije je sa tom pricom istupao sam, a sada je uvukao i vas u to!
I kada nabrajate politicare cija se imovina treba ispitati, ne znam zasto je spomenut Fahrudin Radoncic, vjerovatno Lagundzija ima licno neki konflikt sa njim.....

Procitani ste davno od naroda, sto govore i vasi izborni rezultati..... treca liga!

Objavio/la zekeriyyah prije 12 godina 6 mjeseci #

Upišite komentar:

Komentarisanje ovog posta je dozvoljeno samo registrovanim korisnicima servisa Blogger.ba.