Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

Objava rata adikcijama

post objavio/la dijaspora prije 8 godina 4 mjeseca na blogu Sporna Dijaspora

Komentari na post

 

Odstrani šejtana od sebe učenjem Ajetulkjursije ,ja sam se tako izliječio.. 77x svaki dan.

Objavio/la Nihad Čustović prije 8 godina 4 mjeseca #

ih, najlakshe je tako, u religiji nachi izlaz.

Objavio/la dijaspora prije 8 godina 4 mjeseca #

majkemije bezveze što na ovim blogovima nema like i dislike.

haj dobro dislike, ali bez like se osjećam kao u lošem snu u kojem srednjoškolski ja želi privesti ovu tamo neku sisatu laidu, a ona me ne jebe jer mi je tek 16 (da je barem 19 pa bi to bilo druga priča...), i tako nedovoljno napredan samo mogu da se frustriram i nadam sjajnijoj budućnosti.

ah to pušenje, ah taj fejzbuk.., ne bih da te demotiviram, i slažem se da sve to zajedno ne valja, ali nešto kontam - šta kad čovjek prestane konzumirati sve što ne valja? ostaće mu samo da krišom premješta ćunu iz džepa u džep i da se pita gdje je život nestao.

btw: nicotine sasvim napusti tijelo za 21 dan i poslije tog perioda više nema govora o nikotinskoj krizi. ti si sada slobodan čovjek...

Objavio/la katranfri prije 8 godina 3 mjeseca #

Iz ovog shto si napisao mogu da zakljuchim da je zhivot sve shto ne valja :) Fejzbuk mi je malo poceo ichi na kurac, prvo koliko samo izgubim vremena u htio ili ne chitanju tudjih uglavnom neinteresantnih postova, pa ovaj tajmlajn, shto bih ja to volio da "imam chitav svoj zhivot na jednoj stranici" pa da to onda svi fino mogu da vide? Da mi se dive valjda? Malo previshe.

Objavio/la dijaspora prije 8 godina 3 mjeseca #

Upišite komentar:

Vaš username:

Upišite komentar:

Unesite šifru sa slike lijevo: