Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

✿ Da se nikad ne zaboravi!!! ✿

post objavio/la TrijumfIstine prije 8 mjeseci 13 dana na blogu Trijumf Istine

Komentari na post

 

Esselamu alejkum Iako je tesko gledati i citati ovako tuzne price koje su se desilo u Srebrenici, ipak je nasa duznost poslusati ih i spominjati da kao sto kaze naslov tvog posta se nikada ne zaboravi i ne ponovi Srebrenica ako Bog da.Ako ne nista mozemo se barem sjetiti u mislima i dovama toliko neduznih koji su izgubili i kojima su oduzeti zivoti.

Objavio/la muslimankaa prije 8 mjeseci 12 dana #

Eselamu alejkum :-)
Amin, hoce ..sigurno ...

Objavio/la janah prije 8 mjeseci 10 dana #

Selam alejkum Trijumf.blogger.ba, ako bog da pratit ću tvoj blog

Objavio/la gorazdanka86 prije 8 mjeseci 7 dana #

Da Allah olakša šta bi,

Tako je i Goražde zamalo palo (isključena zona) okolo sve srpski gradovi Višegrad, Foča, Rogatica itd. Ali Goraždani nisu htjeli da odustanu iako im je bilo naređeno da predaju oružje kao u Srebrenici i iz tog razloga Goražde se zove GRAD HEROJA.

Objavio/la gorazdanka86 prije 8 mjeseci 7 dana #

@muslimankaa We alejkumu selam, svakako da je naša dužnost da pamtimo i prenosimo, a veća nam je obaveza da radimo na popravljanju našeg stanja. Popravak naših odnosa prema Allahu jedini je garant da se ovo više ne ponovi.

@janah We alejkumu selam we rahmetullahi. Rekao je jednom pametan insan: bojim se našeg merhametluka i našeg kolektivnog pamćenja :(

@gorazdanka86 We alejkumu selam. Da Goraždu je planiran isti scenario kao i Srebrenici. Allahovom milošću nije realizovan, a samo On zna šta bi bilo..

Objavio/la TrijumfIstine prije 8 mjeseci 4 dana #

Upišite komentar:

Komentarisanje ovog posta je dozvoljeno samo registrovanim korisnicima servisa Blogger.ba.