Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

Tvoja slika. Prazne riječi i već umorna suza. Boga molim da sve prestane, nestane, ode od mene.

post objavio/la vilaa prije 4 godine 1 mjesec na blogu Malo šta je još po starom !

Komentari na post

 

,,Zaklela se zemlja raju, da se tajne sve saznaju,,

Nekome ce racun stici za sve ove planirane ,,neserece.,, Kad -tad ,,villo,,

Objavio/la Gost_1243 prije 4 godine 1 mjesec #

Ne razumijem poentu niti suštinu ovih riječi .. ali neka ti bude. Tajno !

Objavio/la vilaa prije 4 godine 1 mjesec #

Obzirom da ,,gost,, voli ville , neka se ucita kodom i ovdje , njegov rukopis je odraz njegove nutrine
hahaha...dosao si da ti babo sline obrise...zar ne???

Bem ti misa ali si jos i prida usrana ;)''

Pa nisam ja Papa da ti blagoslov prodajem

Zemi si svoje Sotonske krpice pa u Nemanjinu Baziliku kako bi Isusovu krv popila i sa Sotonom se stopila.

Nema ti babo drugog savjeta kada si vec Sotoni zavjetna...kuzis.

Time ces mi priskrbiti zalost teretli prem da te kao tovara ,kamenjarskog,nikada svojom kucom pozeljeti ,niti sam iskustvenim bio,ne bih htio...niti bi smio...zarad suge da se cesem i po njima otjecati...nece moci,,

pp postojanost

Objavio/la suncevimstazama prije 4 godine 1 mjesec #

Nece moci nesrecnice, nece moci.

Objavio/la Gost_5503 prije 4 godine 1 mjesec #

Villo , cemu likovanja u tudjoj nesreci.

Znas li da postoji i ona zla vila , ocito si ta .

Objavio/la suncevimstazama prije 4 godine 1 mjesec #

Takozvana Vilo postoje ceremonije koje podlijezu krivicnom zakonu.

Uci cu u trag ceremonijama na kojima maltretirate maloljetna lica.

Ako si ti ,,ona,, vila za tebe je poznato da si,,istocnjake,,opskrbljivala maloljetnicama , ociti misis ako imas novac da imas pravo na sve pa i na bezakonje i pretvaranje zivota drugima u pakao.

Ako nisi ,,ta,, izvinjenje, prepoznace se ,,ona,,

Objavio/la suncevimstazama prije 4 godine 1 mjesec #

Vila sam razlogom , nikakvim zlom tuđoj duši nanijetoj. Niti sam nesretna, niti tražim da budem plijen vaše pažnje. Jedini razlog zbog kojeg sam ovdje je poznat, a nikad mi nije bilo poznato zbog čega ovolika uznemiravanja. Ko je ta vila, koga vi tražite? Ko vam je to zlo nanio ? Ceremonija o kojoj ja govorim je neprestano uznemiravanje mene od strane Vas. A sada mi je jasno da ste vi ista osoba. Zlo koje traži da ostavi svoj trag, pa makar i nekome koga će optužiti bez razloga. Nikome zlo nisam nanijela nikada, ne znam za šta me optužujete konkretno i odakle vam pravo ?!
Ovdje ostavljena prijetnja "NJOJ", meni ništa ne znači. A bezakonje je i lažno optuživanje i svrstano je u krivična djela. Stoga vas molim da ostavite mene na miru i prisustvujete svojim ceremonijama u kojoj izmišljate dobro. Ja nisam ta. Prijatno !

Objavio/la vilaa prije 4 godine 1 mjesec #

Jad bi da i tvojim kosama plete pletenice zla...Vilo moja.

Vilo ljudska...Zlo ne prepoznaje dobro jer ga ono sto je ispod pojma ljepote dobra ne definise .

Ako bi usli u uzrok djelovanja ,slijedom krika zla koje trpimo ovdje i u zivotu, zla na proklamirano dobro ljubavi, dosli bi do citaca DNK koji se manifestiraju putem ovozemaljskog znanja i logike sa bubnjarima nagona urodjenih

Prilagodjavanje metabolizma svom okruzenju je i DNK-ovo sinhrono djelovanje na izvansko a to prozimanje pise knjigu sa potpisom znanja-neznanja i logike -nelogicnosti kada daju puls ocitovanja membrane na prozimanje koje se izjasnjava zivotom.

Jasno se to da iscitati pri promatranju izvjesnog prezenta,na priliku spodobe sa kojom ovdje imas polemiku,ovog o cemu govorim .

Ne udaljavajuci se od citaca DNK treba promatrati tu licnost kao Kameleona koji je prirodom darivan da bude pigmentalno ocima neprepoznatljiv.

Dodamo li Dazdevnjaku-Kameleonu ljudsku mozdanu masu i ono sto ona proivodi dobiti ces filozofskim-naucnim-razumskim-decidnim metodama, Neartikulisanu Neman iako je fizika Kosmosa ostala u svojim okvirima.

Dalje,kada bi pratili receni uzorak dosli bi do neoborive cinjenice:

Neartikulisana Neman nije Svemocnim data i ta cinjenica od njega cini uplasenu zvjerku svjesna bioloskog nepostojanja a nerazumskog postojanja kao imperativ o Sotoninog zakonika koja nece nikada obznaiti svoju neartikulisanu (neartikulisanu po bioloskoj liniji a artikulisanu po psihickoj i DNK-ovim naredbodavcima )bit ali ce nastojati,u svakoj prilici,de se potvrdi kao surogat iste tako sto ce sve zakone morala ciniti deplasiranim pri svom aktu opravdavajuci svoje amoralno zlo sa krilaticom "Cilj sredstva opravdava"

Tako ce svoje zlo inaugurirati kao dobro a dobro koje definira covjeka zatirati kuneci se Sotonskom svemoci da to radi u ime covjeka koji je povrijdjen cinjenicom da nije taj neartikulisani sto i on.

Da ne duljim,sve ovo primjeni na doticnu spodobu i razradi moje navode.

Govoriti ovo onima koje promatras je Sizifov posao sa dodatkom:Uvijek treba ,od Neartikulisane Nemani,ocekivati NAPAD NJEGOVOG STRAHA i neartikulacije.

Ne znam koliko je zahvalno navoditi pojedine blogere i sa njihovim poprsjima ulaziti u tumacenje NEARTIKULACIJE_ARTIKULACIJE ali...navodim ih kao ogledne primjere a ti vidi sta ces sa njima.

1-http://princofperversia.blogger.ba/--http://www.blogger.ba/profil/fatmiralispahic
-nekadasnji "sivi Golub" danas valjda pod drugim nikom jer vise ne pratim
-http://batmanovacatwoman.blogger.ba/=http://www.blogger.ba/blogeri?q=tajniagent= http://eltangotango1928.blogger.ba/

I tako do nekog razumnog broja grupe koji ce prezentirati validnost naucnog pisanja o onome sto covjeka,mene,tebe,zajednicu i na kraju i prirodu "siluje" svojom Nemani iz artikulisanja iste

Objavio/la Postojanost prije 4 godine #

Moj Dizdare, upravu si, dobro zboriš. Nekada ne treba ni gledati ono što ne možemo prihvatiti kao nama upućeno. Ne osjećaju se ti komentari, a i ona je otišla .. nema veze. Uvijek dođe neko. Moj H.D. neka mi te Bog poživi, uvijek najbolje riječi izabereš i uvijek sa najboljim kucaš na vrata moga kutka.

Objavio/la vilaa prije 4 godine #

Vilo...ako bih se utekao zeljama koje mi "zlatna ribica"ispunjava uz uslov da joj slobudu dam onda...tada bi to bila prva,isto kao i druga i treca,ZELJA:Dozvoli mi prsistanak u zaton gdje je Vila ,ponosno i otmjeno,svoj ,mont- everetski vrh osvajacima neosvojivim uspostavila
Vjeruj mi na rijec u zelji...takomi majcinog krila ,

Objavio/la Postojanost prije 3 godine 8 mjeseci #

Upišite komentar:

Vaš username:

Upišite komentar:

Unesite šifru sa slike lijevo: