Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

Kultura življenja (ni)je samo školski predmet!?

post objavio/la pcelica74 prije 10 godina 4 mjeseca na blogu KALEIDOSKOP

Komentari na post

 

Jahhhhhhhhhhhhhhhhh KULTURA ZIVLJENJA je jako bitna,-ALI- kucni odgoj,roditeljski
odgoj u formiranju osobe dali dobrodusne ili zloceste sto svoje frustracije primjenjuju na ovakav nacin putem bloga.Bio sam u slicnoj situaciji i na jednostavan nacin sam tu nevaspitanu osobu koju su njegovi roditelji tako odgojili
ELIMINISAO, sam je odustao.Ja licno uvjek podrzavam DOBRONAMJERNE sa argumentima KRITIKE!!!

Objavio/la photohamic prije 10 godina 4 mjeseca #

Mišljenja sam da treba svakom biti jasno da ni u virtualnom svijetu nema nedodirljivih ali nema ni neke zaštite, pogotovo ako ne reagujemo. Prazne priče kao "ignoriši, pusti, toga će uvijek biti", može samo donijeti do nekontrolisanog divljanja koje može završiti i katastrofalno!
Nickname nije nikakva zaštita pravog imena. Svima je jasno šta je sve moguće na net mreži. Kradu se i zaključani dokumenti pa da se ne može otkriti ko stoji iza nickname.
Ako imate probleme, prijavite adminu. Ponavljam - to je najbolje i moj slučaj je pokazao da je efikasno.
Pozovite prijatelje neka pogledaju kritični blog i ako se uvjere u negativnosti koje širi kritični blog, onda neka i oni prijave. Naziv vašeg E-maila ili poruke adminu neka bude uvijek naziv bloga kojeg prijavljujete. To mu olakšava rad i kontrolu. Ako stigne mnogo prijava (opravdanih!!) vjerujte da će taj blog biti suspendovan brzo.
Djelujmo zajednički i vjerujte - biće nam svima mnogo bolje. Tolerancija prema svima koji nikog ne vrijeđaju je prvi korak ka boljem!

Mirno i lijepo druženje kroz blogovanje želim svim blogerima od srca!

Objavio/la Karmen prije 10 godina 4 mjeseca #

Upišite komentar:

Komentarisanje ovog posta je dozvoljeno samo registrovanim korisnicima servisa Blogger.ba.