Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

Sutra ce Krusevo pjevati za Tosu!* *Ne dam te zaboravu!

post objavio/la slatkica4ever prije 10 godina 10 mjeseci na blogu **Hvala ti sto jos si tu**

Komentari na post

 

Pozdrav našoj Ervini i svima koji se tu nađu iz ljubavi do jedinog Anđela, sa kojim smo imali čast postojati u isto vreme na toj našoj napačenoj ali ljepoj planeti.
Nije čudno da je taj ANĐEO naš NEPREBOL...
Ali postoji ljek - VJERA,NADA I LJUBAV a sve to je zapravo on sam - iz svega što nam je za sada podario, baš to doslovno izbija!
Zato imamo razloga, da ne klonemo duhom več da ga pratimo i mi, kao što on nas...
Lep vikend svima i znajte SE KE BIDE VO RED!!!

i još ovo od moje prijateljice iz Skopja
[KLARATOSE]
DRAGI MOI, OVA E USTE POVAZNO.PODDRZETE JA I ZACLENETE SE VO GRUPATA"ZAKONOT E IST ZA SITE" KAKO ODGOVOR NA GRUPATA ZA PODDRSKA NA GEORGI GEORGIEVSKI. GRUPATA"ZAKONOT E IST ZA SITE" E FORMIRANA OD VISTINSKI FANOVI NA TOSE I MA ZA CEL DOSTOJNO DA SE ISPOCITUVA SPOMENOT NA NASIOT ANGEL. GRUPATA SE NAOGA NA FB, TAKASTO MOZAT DA SE PRIDRUZAT SAMO REGISTRIRANI KORISNICI NA FB. POTREBNA NI E I VASATA PODDRSKA-VE MOLIME ZACLENETE SE I KOMENTIRAJTE. SE ZA NASIOT TOSE. EVE GO LINKOT ZA POVRZUVANJE:http://www.facebook.com/group.php?gid=170667932690

Objavio/la buchoGost_180 prije 10 godina 9 mjeseci #

Darjice, baš si me iznenadila što si stavila tako nešto... nekako mi to neide uz istinske fanove Tošine. Ona grupa za podršku je otvorena zbog toga da mu se da do znanja da si netreba oduzeti život i otići za Tošom zbog sudbine koja ih je zadesila. Tu netreba zakon miješati, pogotovo zbog toga jer je zakon sranje, postoji mali broj ljudi na kugli zemaljskoj koji su dobili ono što su zaslužili, sama činjenica da hotimično ubojstvo, silovanja i razne pizdarije, oprosti mi na izrazima vrijede dvije godine zatvora. Ta grupa protiv grupe je skroz suvišna, bolje bi im bilo da se drže onog što propovjedaju, podrška, suosjećanje i kako je Toše znao praštati i da ne nabrajam dalje.

Ervinice, oprosti mi na tim riječima, ne želim ti kvariti blog ali neke stvari ne razumijem i nikada neću razumjeti, izgleda da nisam niti ja za ovaj svijet. Ljubim!

Objavio/la bajaderica prije 10 godina 9 mjeseci #

Ervinice, sretan ti rođendan sa zakašnjenjem, gosti me napali sa svih strana pa ti nisam bila u mogućnosti čestitati prije... ljubim!

Objavio/la bajaderica prije 10 godina 9 mjeseci #

Ervinice sretno, da si nam živa i zdrava! Da te Tošica čuva i prati, na svakom koraku, onda če biti sve OK!
Bajaderice, ono sam stavila na želju moje prijateljice...
Neka vam i tu poželim miran i dobar tjedan i svako dobro.
Uz Tošinu pjesmu sve je lakše...

Objavio/la buchoGost_180 prije 10 godina 9 mjeseci #

Da stavim današnji komentar na pravo mesto
http://www.youtube.com/watch?v=G-N0ElIEF_8 ušte ednaš za svaki slučaj
Želim vam dušičke dobre ljep dan iz Slovenije, koja polako sabire bjeli pokrivač - tako nam se udružila jesenska ljepota sa zimskom idilom...
A u svemu ljepome je Božija ruka a tim i naše Zlato najmilo.
Miran dan svima i da ste mi živi i zdravi!
A ponovo sam svratila, da stavim ovo, predivan tekst!!!

Slovo o duhovnoj borbi

Cilj našega života je da postanemo savršeni i sveti. Da se pokažemo deca Božija i naslednici Carstva Nebeskoga. Pazimo da ne bismo, možda, zarad ovoga života bili lišeni budućeg. Da ne bi, možda, zbog životnih briga i nespokojstava zanemarili cilj našeg života.

Post, bdenje, i molitva same od sebe ne donose željene plodove, zato što one nisu cilj našeg života; predstavljaju samo sredstva za postizanje cilja. Ukrasite vaše svetiljke vrlinama. Borite se da odbacite strasti duše. Očistite srce vaše od svake nečistote i držite ga čisto, da bi došao i uselio se u vas Gospod; da bi vas ispunio Sveti Duh svojim božanskim darovima.

Deco moja ljubljena, sav vaš trud i briga da su u tome. To da bude cilj i težnja nezaustavljiva. Za to sva vaša molitva Bogu.
Tražite svakodnevno Gospoda; ali unutra, u srcu vašem, a ne negde van njega. I kad Ga nađete, stanite sa strahom i trepetom kao Heruvimi i Serafimi, jer je srce vaše postalo prestol Božiji. Ali da biste pronašli Gospoda, smirite sebe do praha, jer se Gospod gnuša gordih, dok ljubi i posećuje smirene srcem. Zato i govori: "Ali na koga ću pogledati? Na onoga ko je smirenoga duha i ko drhće od mojih reči" (Isaija 66,22).

Bori se u dobroj borbi i Bog će te osnažiti. U borbi susrećemo slabosti, nedostatke i greške naše. Borba je ogledalo našeg duhovnog stanja. Ko se nije borio nije upoznao sebe samoga. Pazite čak i na male pogreške. Ako vam se iz nepažnje desi neki greh, ne gubite nadu, nego ustanite brzo, pripadnite Bogu koji ima moć da vas podigne. Preterana žalost krije u sebi gordost. Preterana žalost i beznađe štetne su i opasne, i često puta preuveličavaju se od strane đavola da bi prekinuo napredovanje onoga koji se bori. U sebi imamo slabosti i strasti i mane duboko ukorenjene. Sve to ne može se prelomiti preko kolena, niti pomoći slabosti i tešeke žalosti, nego trpljenjem i istrajnošću, hrabrošću, trudom i opreznošću.

Put koji vodi u savršenstvo jeste dug. Molite se Bogu da vas osnaži. Da se trpljenjem susretnete sa vašim padovima, i pošto brzo ustanete, da hitate a ne da stojite, kao deca, na mestu gde ste pali, plačući i ridajući neutešivo.

Bdite i molite se da ne padnete u napast. Ne očajavajte ako padate često u stare grehove. Mnogi od njih su jaki po prirodi i po navici. Međutim, vremenom i prilježnošću pobeđuju se. Ništa da vas ne baca u beznađe.

Sv Nektarije Eginski

Pozdrav i volim vas!!!

Objavio/la buchoGost_180 prije 10 godina 9 mjeseci #

Darja, tako sam i mislila da je na želju tvoje prijateljice.

Erviniceeeeeeeeee????????

Objavio/la bajaderica prije 10 godina 9 mjeseci #

Pozdrav dušice i tu kod Ervinice i moja želja, da imamo miran dan i da vjerujemo i nadamo se...SE KE BIDE VO RED!!!
VOLIM VAS!

Objavio/la buchoGost_180 prije 10 godina 9 mjeseci #

Kopiram vam viđenje putem sna, neka vas obraduje!!! "Sinoc moja mama je sanjala Toseta - po prvi put nakon nesrece :( Kaze da je pricao snjom :) , da je bio sretan, raspolozen i zadovoljan. Isto tako i ja sam ga sanjala sinoc... Sve je bilo bijelo i svjetlo nakolo. Vidim Toseta odpozadi, obucen u bijelu haljinu. Za ruku drzi Isusa koji isto tako je bio obucen u istu bijelu haljinu ali nekako je bio veci od njega... Tose se okrenuo prema meni, bio je smiren, i milno me pogledao ( slicno kao na ovu sliku http://img18.imageshack.us/img18/8429/dsc01873fz.jpg ) gledali smo se tako neko vrijeme i sutjeli :) nakon to on se opet okrenuo i sa Isusom su nestale negdje u toj bijelini...."

Pre par trenutaka me nešto potaklo, da upalim radio (što je sada za mene retkost), osjetila sam da če biti Tošica. I stvarno za par trenutaka započinje KRAJNJE VREME!!!

Lep dan svima!

Objavio/la buchoGost_180 prije 10 godina 9 mjeseci #

Gdje ste ljudi...

Pogledajte ovo -NOVO od Tošine prijateljice Eme Pavlovski iz Kruševa

http://www.youtube.com/watch?v=p7UKYMluW4E

Lep vikend dušice!

Objavio/la buchoGost_180 prije 10 godina 9 mjeseci #

Stavljam vam rad moje prijateljice od našeg zadnjeg boravka kod Anđela... Tolika ljepota i bol!!! http://www.slide.com/r/ABqNPYeVmj_TQyMnoaMKFllm3E5tacWj i ova obavjest veceras na makedonskom tv-kanalu Kanal 5 u 21.40 min. bice emisija o nasoj Dusi nesto kao "Zadnje minute Toseta" To je u emisiji "Miljenko show" u kojoj pricace Hrvatski vestak koji je vestacio cjeli slucaj.

Miran vikend svima!

Objavio/la buchoGost_180 prije 10 godina 9 mjeseci #

Upišite komentar:

Vaš username:

Upišite komentar:

Unesite šifru sa slike lijevo: