Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

"Zlatni kljuc" za Tosu od Maje i Lidije..

post objavio/la slatkica4ever prije 9 godina 9 mjeseci na blogu **Hvala ti sto jos si tu**

Komentari na post

 

Darja, ovaj video još nisam vidjela, puno ti hvala!

Pusa svima!

Objavio/la bajaderica prije 9 godina 9 mjeseci #

Puuuusa svima!!!

Objavio/la bondy007 prije 9 godina 9 mjeseci #

Drago mi je da si sada mogla pogledati, bajaderice.
Evo nešto u vezi manastira
danas katolici slavimo Kristovo preobraženje, još malo pa če se slaviti i u Tošicinom manastiru Sveto Preobraženje... U vezi manastira, pogledajte vratili su kamen, kojeg je Tošica ljubio kad je ulazio i odlazio iz manastira...a crtica oko križica ima tačno 26 http://i28.tinypic.com/2eo8waw.jpg http://i25.tinypic.com/iohurr.jpg
Svima nama želim ispunjen dan.

Objavio/la buchoGost_180 prije 9 godina 9 mjeseci #

Evo malo i mene da pozdravim i poljubim.
Ervinice, vrijednice samo tako nastavi, sve sam pregledala i pročitala, bravo...
Ljubim vas sve po redu.....

Objavio/la Gost_nana prije 9 godina 9 mjeseci #

Drage moje,ja bih samo da vas pozdravim,u frci sam spremam se da idem na more..Puno cete mi faliti,i da znate da cu misliti na vas!
Volim vas puno,i hvala vam sto ste tu!

Vasa Ervina

Objavio/la slatkica4ever prije 9 godina 9 mjeseci #

Ervinice lepo se provedi i vrati se.
Do tada malo za razmišljanje
iz jedne duhovne knjige
Duh se nikad nije rodio I nikad neće prestati. Prije njega vrijeme nije postojalo, Kraj i početak su samo sni. Nerođen, besmrtan i nepromjenljiv Ostaje Duh zauvijek, Smrt ga uopće ne dotiče, Iako njegova kuća izgleda mrtva.


Kad je učenik spreman javlja se Učitelj. Taj te Učitelj čeka već na pragu Staze ... a jedan od Majstora uzima u zaštitu. On te već pozna, vidi tvoja naprezanja, upravlja tvojim koracima, vodi te u situacije ljepše za tvoj razvoj, čuva te i bdije nad tobom poput majke. Staza izgle­da osamljena i tamna, ali Prijatelj je blizu. Tvoja osamljenost na stazi je samo prividna. Učitelj je uvijek spreman, iako Ga ti ne vidiš. On bdije nad svakim tvojim korakom. Čim stupiš na stazu, brzo ćeš osjetiti upliv njegove zaštite. Tvoj ži­vot koji je do sada bio miran i jednoličan, počet će se mijenjati. Dobre i loše okolnosti naizmje­nce će se redati sve brže i brže. Periodi napor­nog rada mijenjati će se sa periodima gluhima i pustima.Zatim će nastupiti opet tjedni i mjeseci ogromnih obaveza, koje obični čovjek ne bi mogao savladati. Te brze i naizmjenične bure i zatišja šalje ti Učitelj, da bi se ti uvjerio o prolaznosti svih zemaljskih stvari. Sve što samo poželiš, imat ćeš, ali ne onda kad to Ti želiš, već istom onda kada to prestaneš željeti, kako bi upoznao, da vrijednost ne leži u njima samima, već samo u tvojoj želji. Osobe i stvari tebi naj­milije, napuštat će te baš onda kada budeš mislio da si siguran i da ih pobjeđuješ. U tim momenti­ma pričiniti će ti se ta osamljenost i pustoš nadljudskom i neizdrživom, ali sjeti se, da u tim momentima Učitelj najbliže je tebi.Ta ti si odlučio sam žrtvovati sve i odreći se sve­ga, da bi mogao stupiti na stazu i slijediti stope ONOGA, koji nije imao ni glavu gdje skloniti. To su sredstva, koja vode do Praga Staze. Nije da­kle nikakvo čudo što i za tog Praga nailaziš na tako malo ljudi. Za njih je to još preteško, odre­ći se svega. Zato je tamo tako pusto i prazno, ali samo privremeno, momentalno, jer si i ti sam "taman". Kasnije će se ta staza rasvijetliti. Onda će biti svijetlo na tvom putu, jer ćeš i ti sam postati Svijetlom. Tamo nema sunca kao ovdje na Zemlji. Tamo svatko mora sam biti sunce.

Još da vam poželim lep vikend i TO JE TO!

Objavio/la buchoGost_180 prije 9 godina 9 mjeseci #

Ervinice, malo sam zakasnila da ti poželim sretan put i lijep provod al šta se može. Sjeti se Tošice kako je uživao u moru pa tako i ti za sebe a i za mene hehe uživaj. Želim ti isto tako sretan povratak. Baknez!

Darja, sviđa mi se ovo, izgleda da si ti naš duhovni učitelj.

Objavio/la bajaderica prije 9 godina 9 mjeseci #

Dobar dan.
Ervina,sretan put i lijep provod:))
Pusa svima!!

Objavio/la *Veky* prije 9 godina 9 mjeseci #

Upišite komentar:

Vaš username:

Upišite komentar:

Unesite šifru sa slike lijevo: