Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

Srbi, Poturice i Genetika

post objavio/la ponor prije 11 godina na blogu Vikicev Specijalac o Ponorima Rata

Komentari na post

 

Ako si i srbin onda si u ustvari Turcin jer su srbi nastali od Turaka. Imaju sa Turcima najvise gentetskog poklapanja ,najvise od svih balkanskih naroda ( naucno dokazano) a to se moze vidjeti po izgledu, ponasanju ,kulturi ( koje malo imaju ), muzici a sve zahvaljujuci pravilu o "prvoj bracnoj noci". 500 godina je dug period ;)

Objavio/la Gost_6602 prije 11 godina #

Hahahahaha...
Napisa jedan 10-o godisnjak, ili neko ko ima intelektualni sklop djeteta.
Hahahahaha...
Pa samo razmisli, ako je to sto kazes istina, pa sta si onda ti?
Kakav car!

Objavio/la exVRS prije 11 godina #

Nekada se blizu 70% muslimana iznjasnjavalo kao Srbi muhamedanske vere.Da nije bilo 2 svetskog rata i likova kao aljo mogli smo ziveti bar jedni pored drugih.Ovako mrznje je toliko da je ovo samo odmor na poluvremenu

Objavio/la Gost_8887 prije 11 godina #

@8887

Jest a samo zivotinja srpskog porijekla nije bilo i granate su se ispaljivale same od sebe i vratovi se rezali sami od sebe. Vi ste patogeneza ljudskog roda - izrod.

Objavio/la xxxx9 prije 10 godina 11 mjeseci #

A sta bi ste sad vi?
Da vas nismo rokali, nego samo tek tako pustili da se rat ide onako kako ste to vi zamislili?
PA rat je to burzeru, nema tu ima nema, fer-nefer, ako imas rokas, ako nemas trpis :)
Nisu se granate same ispaljivale, mi smo ih ispaljivali, kao sto se nisu ni sarajevski Srbi sami peli na Trebevic i bacali u Kazane.
Mene sto se tice dobili ste sta ste trazili.

Objavio/la exVRS prije 10 godina 11 mjeseci #

Baš sam se obradovao kada sam vidio novi post,samo me zanima da li češ završiti post "specijalne jedinice BiH na okupu,jer si stao u momentu kad ste pali u okruženje,veliki pozdrav !!!

Objavio/la Gost_6458 prije 10 godina 11 mjeseci #

@exVRS

jel to ratni zlocinac raso sad pisi po haskom tribunalu i prodaje svoju krvavu mokracu?a kak ce sad bez prevrznih poza?jadni vasi junaci,ko i vi sami...raso pisa u hagu nebesku mokracu amebskih gena,raso jesil pasho radku u perverznim pozicijama?junaci velikani srpskog naroda.:-)))))

Objavio/la Pik prije 10 godina 11 mjeseci #

Radovan je ziv hvala bogu ko zna mozda ga osude uslovno ili da sluzi kaznu u Rusiji ili srbiji kod nas su mnogo strogi zatvori.aljo je dosad vec istrulio nema vise nista za crve i bube ostala je samo odeca a i ona polako truli.Nisam patolog ali praksa mnogo znaci.

Objavio/la Gost_5782 prije 10 godina 11 mjeseci #

za majmuma vrs;
ono kod nas se nije zvao rat pederu vec napad na suverenu i priznatu drzavu kao i genocid i to poravnavanje strana ti je zavrsilo zajedno sa karadzicem i njegovim urinom u kanalizaciji.to koliko ste dobri ratnici govori da ste manji nego ikada u istoriji,zivot damo kosovo ne damo itd...suplja vlaska.
ps;kazani nisu podno trebevica,kad vev iznosis lazi bolje se pripremi budalo.

Objavio/la Gost_8905 prije 10 godina 11 mjeseci #

Srpski narod je najvan dobar i ne ume da mrzi.Sve balije koje se ovde javljaju pune izopacene mrznje i zlobe mnogo pomazu da se Srbi osveste i vide sta im valja raditi u buducnosti da ne bude vise ono nemoj malo je ili nije kriv itd.

Objavio/la Gost_9259 prije 10 godina 11 mjeseci #

Upišite komentar:

Vaš username:

Upišite komentar:

Unesite šifru sa slike lijevo: