Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

ČUVAJ SE HUJE: Porast korisnika interneta u BiH - porast uticaja javnosti?

post objavio/la dzambeg prije 12 godina 5 mjeseci na blogu Public Relations (Паблик рилејшнc�)

Komentari na post

 

Jadni Kramer, a mogu mu se uvijek smijati, niko se ne zna spodapeti kao on. I ovdje je jedan politicar, inace doktor, izgubio visoku poziciju jer je stojeci s nekima izrekao nesto protiv ovdasnjih Marokanaca (opsovao im, kao kod nas u p.m.). To je bilo snimljeno i emitovano, pa je politicar, koji je bio odmah do gradonacelnika Amsterdama, inace clan laburisticke partije koja bi trebala biti na strani imigranata, zavrsio politicku karijeru. (Mislim da se preziva Oudehuis).

Objavio/la reuw prije 12 godina 5 mjeseci #

Upravo to - ne mogu shvatiti kako neko može sve upropastiti za 3 minute!
Stvar je u tome da sada ne mogu ni pomisliti na Seinfielda, a da mi ne naumpadne Kramerov gaf. Jednostavno kao da sam kao gledalac izgubio povjerenje koliko god da je on smiješan!
Fakat, neobično!

Kad čovjek bolje prokonta, prije mobitel-kamera bi se ovakva vijest smatrala jednim velikim "rekla-kazala" i završila bi ili kao "iz nezvaničnih izvora saznajemo" ili u trač rubrikama, a danas si na youtube.com u sekundi! Pa se ti naljuti i budi huljiv i svakav kao javna ličnost!

Hvala doktore na ukazivanje za slične primjere u Holandiji, kod nas je stanje sad zasad potpuno drugačije: što ti je obraz veći đon, a da te ne uspiju strpat u zatvor, to si veća manga, veći frajer!
Nadamo se da će se to promijeniti!
:))!!

Objavio/la dzambeg prije 12 godina 5 mjeseci #

Sve je to super, ali se ne moze primijeniti u BiH.
Ministrica obrazovanja TK obrazovala je i odgojila svog vlastitog sina da postane dealer droge tj. kriminalac, pa cak ni to nije bilo dovoljno da doticna bude smijenjena kada su stvari procurile u javnost.
Simke i dokazi nisu nista bez javnog mnjenja koje ih je spremno pogledati i na njih reagirati. Toga u BiH fali, a kamera je bilo i biti ce ih (osobno sam se inace opredijelio za telefon bez kamere - ne snima nista ali ima exchange sync).

Objavio/la Smash prije 12 godina 5 mjeseci #

Upišite komentar:

Vaš username:

Upišite komentar:

Unesite šifru sa slike lijevo: