Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

Sjećate li "poljupca" i Jasmina Imamovića: OPROSTI MI PAPE!

post objavio/la dzambeg prije 13 godina 2 mjeseca na blogu Public Relations (Паблик рилејшнc�)

Komentari na post

 

"3. Da SDP ulazi u dobre odnose jasno je. Ipak se profil glasačkog tijela promijenio. Što se tiče tvog iskaza da: "Koliko znam, Imamović ne viče o islamu u predizbornim kampanjama i ne govori kako ce biti odan gradonacelnik-muslimanima." iz njega proizilazi da su ostali kandidati npr. SBiH ili HDZ ili SDA govorili kako će biti odani gradonačelnici kršćani ili štabilo. Pošto znamo da to nijedan političar nije izgovorio u Tuzli ni na jednom mitingu ovaj tvoj iskaz moramo uzeti kao insinuaciju i jeftinu retoriku."
-Ti me doista gledas u virtualne oci i tvrdis da ove stranke kontinuirano ne koriste religijske demagogije i zastupaju interese samo odredjenih grupacija? Ajde, nek ti bude. Mene bi bilo sram.
"Da sam znao da smo u nekom velikom poslu vjerovatno bih imao mnogo profesionalniji riječnik, al' pošto vodiš blog anonimno, ne mogu se prema tebi odnositi kao prema nekoj stranci. " Pa i nemoj. NIsam stranka. Blog je otvoreni virtualni prostor i ti ocigledno dozvoljavas komentare i odgovore na komentare. Ako si se tek sada dosjetio da ti to ne odgovara zato sto ti argumenti ne stoje, honey, sorry, ali to vise govori o tebi nego o meni. Ako si bas zeljan mojih osobnih podataka, javi se privatno. Pozovi me na kavu. :) Naravno, ako ti to tvoja nacela dozvoljavaju. :)Mi se ionako vec povrsinski poznajemo.
"Sorry. Vidim da si uvrjedljiva."
-Naravno. Znas li kome je sve svejedno? No nisam jedina u ovoj raspravi. :)
"Pošto vidim da si vrlo otvorena u promoviranju gay/lesbian populacije, moram te obavijestiti da to pronalazim vrlo pomodnim. I ja sam musliman pa ne kačim vaktiju na blog (bar ne ovaj). "
-Super. Imas stav, ja postujem. Mislis da je borba protiv diskriminacije poput modnih detalja. Ima i takvih. Mozes ti stavljati vaktiju na blog, ali muslimani/ke u ovom gradu nitko nece diskriminiati na osnovu njihovuh vjerskih uvjerenje. A pedere i lezbe hoce. Zato kacam peticije i promocije njihovih prava. Ne zato sto mi to pristaje uz novi kaput.

Objavio/la Sylvia prije 13 godina 2 mjeseca #

anyway, nije vrijedno rasprave.
mislim da je osnovna razlika što ja poštujem instituciju IZ, a ti ne. i to je to.
jasmin je iskazao poštovanje i pokazao da je pogriješio - u tome je bio problem.
dao sam ti link za sadržaj letka, a ti pričaš o tome šta si ti pročitala. mislim da nije sad potrebno da tražim okolo original - šta ću ti kad nećeš kliknuti...
svo tvoje nezadovljstvo jeste usmjereno prema IZ.
Mislim da bilo ko od nas moze biti zadovoljan ili nezadovoljan njima koliko hoće, ali kada je riječ o počitičarima mislim da nije u redu optuživati ih i onako nisko prozivati. SDA se oglasila svojim saopćenjem baška, to nisam pratio.
Ako se on oglasio sa IZ koji su, da te podsjetim ipak relevantan pravni subjekt - ne vidim da je tu problem.
isto kao što ne bi bio "pravni" problem da se neki vijećnik oglasi na saopćenju za štampu neke queer organizacije. jel' tako?

Objavio/la dzambeg prije 13 godina 2 mjeseca #

ostavite edina na miru, covjek radi kao i svi i da tebi neko ponudi novac, sta? rekla bi da si postena i da neces? hani, hani.. ima pametnijih stvari kojima mozes razbijati svoju pametnu glavu.

Objavio/la grlica88 prije 12 godina 1 mjesec #

komentar "grlica88 prije 4 dana 13 sati #" ostavite edina na miru, covjek radi kao i svi i da tebi neko ponudi novac, sta? rekla bi da si postena i da neces? hani, hani.. ima pametnijih stvari kojima mozes razbijati svoju pametnu glavu.

I TO NAKON GODINU DANA (dzambeg prije 1 godinu #)

šta je ovo - PEGLANJE UGLEDA PREKO GOOGLE.COM?
beli je indeksirao Edina...
a šta ću ja
da nisi uranila grlice?

Objavio/la dzambeg prije 12 godina 1 mjesec #

Upišite komentar:

Vaš username:

Upišite komentar:

Unesite šifru sa slike lijevo: