Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

Uspjela PR kampanja kao prilog za povijest PR-a u BiH: ČESTITAMO RADIO KAMELEONU I SDP-u !

post objavio/la dzambeg prije 12 godina 2 mjeseca na blogu Public Relations (Паблик рилејшнc�)

Komentari na post

 

jesi se ljubio?

Objavio/la crnjak - logged out prije 12 godina 2 mjeseca #

A kako li bi vec reagovali da se desi gay parada u BiH ??? :S
glupost! pfff

Objavio/la Femminina prije 12 godina 2 mjeseca #

ne!
smatram to intimom!

Objavio/la dzambeg prije 12 godina 2 mjeseca #

Ne bih ni ja otisao da sam bio blizu ali mi je istup glavnog imama Medzlisa u Tuzli-glupav!Ako je pak cilj bio doci na novinske stupce i u prve minute medija - uspio je ali to je onda gola hipokrizija.
F

Objavio/la burekblog prije 12 godina 2 mjeseca #

* Čestitarski poljubac izražava dobre namjere i podršku i u njemu se usnama dodirnu obrazi.

* Konvencionalni ili društveni poljubac je također dodir obraza usnama, a znak je dobrodošlice ili prijateljstva.

* Platonski poljubac je brzi plahi dodir zatvorenih usana i nema erotskih primisli. Njime se najčešće ljube djevojčice i dječaci.

* Donovski poljubac ili mafijaški poljubac u ruku je ponizni znak poštovanja.

* Judin poljubac je najpoznatiji među nespolnim poljupcima i simbolizira izdaju.

* Leptirski poljubac predstavlja dodirivanje obraza ili trepavica partnera trepavicama.

* Eskimski poljubac je zapravo trljanje nosa jedno o drugo.

* Kafkijanski poljubac započinje gotovo bez erotskog naboja, zatim se pojačava.

* Ničeanski poljubac je niz poljubaca samo jednog partnera koji svojim ljubljenjem drugoga partnera dovodi do uzbuđenosti.

* Slijepi poljubac je sa zatvorenim očima i u pravilu dovodi do veće uzbuđenosti u tijelu ili ljubavnik na taj način sakriva govor očiju u kojima se zjenice šire kako raste uzbuđenost i otkriva spremnost na daljnji korak.

* Orgazmički poljubac uzrokuje orgazam, a doživljavaju ga tinejdžeri ili žene koje se rijetko ljube.

* Poljupci tijela daju se u erogene zone poput vrata, dojki, unutarnje strane nadlaktice, leđa, trbuha ili nekog drugog dijela tijela s kojeg se snažni podražaji brzo šire prema središtima u mozgu.

* Francuski poljubac (french kiss) je jedan od najpoznatijih i najpoželjnijih među ljubavnicima. Dugotrajni vlažni usta na usta poljubac uključuje i rad jezika i zuba pa je idealan uvod u dobar seks, s obzirom da se uz poljupce uključuju i ugrizi pa poljubac u kratko vrijeme može postati vrlo žestok. Započinje početnim poljupcem u kojem se usne jedva dotaknu, nakon toga se blago susretnu vršci jezika što potiče želju za čvršćim i intimnijim dodirima.

nakon što sam se baš iznenadila da se nisi ljubio na obaranju rekorda (još čak imaš i suprugu, znači imaš se već s kim ljubiti!), malo sam porazgovarala sa nekoliko prijatelja. onda sam se tek iznenadila! svi smatraju da je poljubac intima! onda sam (jesam, baš sam dobra) malo razmišljala o tome, tako da sam na kraju skontala sljedeće: za vas koji se protivite "obaranju svjetskog rekorda u ljubljenju" ili kako se to već zove, poljubac je intima, jer svaki poljubac vama je UVOD u NEŠTO DALJE lol jel tako?? mislim da jedan platonski poljubac uopšte nije suprotan bilo kojoj religiji, dapače, ljubi bližnjeg svoga čini mi se negdje da se isto propisuje, stoga, ne vidim nikakav prijestup u tom događaju što se religije tiče, mislim da nisi u pravu s tim poimanjem, ima puno raznih vrsta poljubaca, a u 10 sekundi ako ti možeš napraviti orgiju, onda mora da si supermen :))

Objavio/la crnjak - logged out prije 12 godina 2 mjeseca #

Upišite komentar:

Vaš username:

Upišite komentar:

Unesite šifru sa slike lijevo: