Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

Hakkinen se možda vraća u McLaren

post objavio/la mclarenovka prije 13 godina 7 mjeseci na blogu Vodafone McLaren Mercedes

Komentari na post

 

Njegovo iskustvo moze pomoci vozacima i timu McM-a.

Objavio/la Zna se ko sam!(Manager) prije 13 godina 7 mjeseci #

FAN McLaren Mercedesa duži niz godina, iz Sarajeva Bosna i Herxcegovina

Prije svega želim da pozdravim cijeli tim McLaren Mercedesa na ćelu sa Ron Denisom, sa željom da u novoj F1 senozni 2007, osvoje titulu šampiona i u vozačkom i u konstruktorskom poretku. Mislim da je ipak ponovo došlo vrijeme za to, nakon što je to posljednji put uradio veliki vozać i majstor Mika Hakkinen (Finska).

Obzirom na činjenicu da je Mika Hakkinen dvostruki osvajać titule šampiona F1 i to za sezonu 1999-2000, to je sada pravo vrijeme, da Mika Hakkinen, ponovo da svoj veliki dopronos za tim McLaren Mercedesa, obzirom na njegovo veliko znje i iskustvo u F1 cirkusu.

Posebno mi je drago što je i sam Mika Hakkinen, sam izrazio želju za povratak u F1 tim McLaren Mercedesa, kao i činjenica da je i sam Šef tima g-din Ron Denis u potpunosti podržao takvu ideju i kako je sam istako da MIka može da da svoj veliki doprinos u razvoju novog blida za sezonu 2007.

Kako je Mika već ima priliku sjesti u novi bolid McLaren Mercedesa, te isporbati njegove performanse, te dati svoje stručno mišljenje o bolidu, kao i promjenama koje se u međuvremenu nastala kada je on napustio F 1 21001 god, a koja se dostignuća uglavom sastoje u segmentu elektronike, samatram da će bivši šampion na pravi način dati svoj puni doprinos u razvoju novog bolida.

Na kraju posebna bi mi želja bila da Mika Hakkinen, odveze joše jednu sezonu za F1 tim McLaren Mercedesa i ponovo osvoji titulu šampiona jer on to može svakako.

Objavio/la armin60 prije 13 godina 4 mjeseca #

FAN McLaren Mercedesa duži niz godina iz Sarajeva Bosna i Hercegovina

Prije svega želim da pozdravim cijeli tim Mclaren Mercedesa na ćelu sa Šefom tima Ron Denisom, sa željom da u novoj F1 sezoni 2007, ostvoje titulu šampiona i u vozačkom i u konstruktorskom pretku. Mislim da je ipak ponovo došlo vrijeme za to, nakon što je to posljednji put uradio veliki vozać i majstor Mika Hakkinen (Finska).

Obzirom na činjenicu da je Mika Hakkinen dvostruki osvajać titule šampiona F1 i to za sezonu 1999-2000 god, to je sada pravo vrijeme, da Mika Hakkinen, ponovo da svoj veliki doprinos za tim McLaren Mercedesa, obzirom na njegovo veliko vozaćko znanje i iskustvo u F1 najbržem cirku na svijetu kako se to popularno kaže.

Posebno mi je drago što je i sam Mika Hakkinen, izrazio želju za povratak F1 tim McLaren Mercedesa, kao i činjenica da je i sam Šef tima g-din Ron Denis u potpunosti podržao takvu ideju i kako je sam istako da Mika može da da svoj veliki doprinos u razvoju novog bolida za sezonu 2007.

Kako je Mika već imao pčriliku sjesti u novi bolid McLaren Mercedesa, te isprobati njegove performanse, kao i dati svoje stručno mišljenje o novom bolidi (mada u ranoj fazi), kao i promjenama koje su u međuvremenu nastala od kada je on napustio F1 tim još dave 2001 god, a koja se dostignuća prema njegovim izjavama u najvećoj mjeri tiću novih dostignuća u segmentu elektronike, a naravo i drugim poboljšanjima na bolidu, u odnosu na bolid koji je on vozio, smatram da će bivši šampion, na pravi način, dati svoj puni doprinos u razvoju novog bolida.

Na kraju posebno, moja želja bi bila da Mika Hakkinen, odveze još jednu sezonu u F1 timu McLaren Mercedesa i ponovo osvoji titulu šampiona, jer je on svakako sposoban za to, a sve naravno uz punu podršku cjelokupnog tima F1 McLaren Mercedesa na ćelu sa Ron Denisom i Šefom sportskog odjela F1 tima g-dinom Norbertom Hoougom.

Puno sreće u novoj sezoni sretnnnnnnoooooooo !

Veliki pozdrav Armin,

Objavio/la armin60 prije 13 godina 4 mjeseca #

Upišite komentar:

Vaš username:

Upišite komentar:

Unesite šifru sa slike lijevo: