Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

Muhammedov s.a.v.s. odnos prema voljenoj Hatidži r.a.

post objavio/la Qamar prije 12 godina 9 mjeseci na blogu Alejhisselam

Komentari na post

 

Esselamu alejkum

APEL ZA POMOĆ
Dragi dobri ljudi,

moje ime je Lamija Alihodzic. Imam tek 11 mjeseci i u njemu bola za 11 zivota. Teško sam bolesna, moji roditelji slave svako moje budjenje jer sam s njima, eto, još jedan dan, a svaki dan moga zivota za njih je dar od samoga Boga.

Rodjena sam sa bolesnim bubrezima. Nakon postavljanja stenta u lijevi ureter u novembru prosle godine i kratkotrajne peritonealne dijalize, tokom decembra sam imala mnogo zdravstvenih problema. Ljekari kazu da se to zove virusni gastroenterokolitis i virusna infekcija gornjeg respiratornog sistema. Danas sam dobro; imam plasiran stent u lijevi ureter i nalazim se na profilakticnoj dozi cefaclor sirupa. Zna li iko sta to znaci? Jedna jedanaestomjesecna djevojcica zna. Pomozite mi da to zaboravim...

Zbog kompleksnosti mog slucaja i svih komplikacija koje su iz njega proizasle, ljekari Nefrološkog odjeljenja Pedijatrijske klinike KCU Sarajevo. Kazu da treba vremena da se bubreg oporavi, a da se normalno oticanje urina odrzava jos tri mjeseca putem stenta u lijevom ureteru. Za jedan i pol mjesec planira se vadjenje stenta i tada bi se vrsila snimanja urotrakta u cilju ispitivanja morfoloske i funkcionalne situacije novoformiranog uretera. Ljekari ocekuju da bi se na novoformiranom ureteru lijevo mogla nalaziti stenoza, a i vezikoureteralni refluks, jer nije uradjen antirefluksni mehanizam. Moji roditelji nemaju novaca za to. Tata ne radi, a mama radi u skoli.

Trebam Vasu pomoc, trebam saznanje da nas troje nismo sami na svijetu, trebam osjecaj da je nekome stalo, trebam znati da jos nekoga moze dirnuti djecija suza.Molim Vas da shvatite da jedan jedini novcic koji Vama ne znaci ništa ili Vam je mozda visak, moze spasiti moj zivot i donijeti srecu mojoj mami i mom tati.

Voli Vas Vasa Lamija

Svoje priloge mozete slati na:

UPI banka , za uplate iz inostranstva broj ziro racuna:

566735 - 29 -3405

za uplate iz BiH broj tekuceg racuna:

566735– 21 –73282.

E-mail oca Mirze: mirza.gugo@gmail.com
Tel.: 00387 33 655 646

Potrebna suma je oko 100 000 KM!

Prenosi se od Esme, kcerke Ebu Bekra r.a., da je dosla kod Vjerovjesnika, pa je rekao:
»Ne odbijaj, Allah ce tebe odbiti. Udijeli onoliko koliko si u stanju«. (Buhari)

Više informacija na http://helplamija.blog.ba/

Draga braco i sestre InšaAllah pomozimo sto više mozemo, da bi nasa sekica Lamija uz Allahovu swt pomoc sto prije ozdravila.
amin

Objavio/la amsar prije 12 godina 9 mjeseci #

EsSelamu alejkum duso draga :)

Molim Allaha swt da te obilato obilato nagradi na dunja i ahire za tvoj trud koji ulazes u sirenju znanja-Allahumme amin.

Voli te tvoja sele niqab u ime Allaha swt!
Velika pusaaa i punooo Selama mojoj ruzici ;))

Objavio/la niqab prije 12 godina 9 mjeseci #

Selamun alejkum
Na pravom mjestu u pravo vrijeme..... Zheno. Rasplaka me. Allah te nagradio i amiin da te nagradi. Neshta mi se desi svaki put kad ti kliknem na blog, nemoguce kako me "nadjesh".. Bog ti pomogo.

Objavio/la ChelebicVila prije 12 godina 9 mjeseci #

Alejkumu selam ve rahmetullahi ve berekatuhu

Niqab- amin Ja Rabbi na svaku tvoju sele dovu, MašaAllah Volio te mila Onaj u cije ime volis. Da te Allah dz.s. nagradi kako me znas obradovati svaki put kad se javis.
Maksuz Selami i tebi puno pussica

Celebic Vilo - amin Ja Rabbi. Draga seko, InšaAllah da te mila Allah dz.s. nagradi za svaku tvoju suzu, jer suzama pokazujemo svoja njeznija osjecanja. MašaAllaha
InšaAllah da se svi nađemo sebe u ajetima i hadisima i postupcima našeg plemenitog Poslanika s.a.v.s.
Maksuz selami seki

Objavio/la amsa_nelogovana prije 12 godina 9 mjeseci #

Esselamu alejkum,
sta drugo reci do - predivno! Da te Allah nagradi!

Objavio/la suleyma prije 12 godina 9 mjeseci #

Upišite komentar:

Vaš username:

Upišite komentar:

Unesite šifru sa slike lijevo: