Već desetak godina moj osobni pekar (supruga) peće kruh/hljeb. Ne znam kakav je taj bavarski, ali na ovaj nemam primjedbe! |
 |
Objavio/la marijan2 prije 2 godine 6 mjeseci #
|
@ Dok
Zaboravio sam ono što nisam smio.
S obzirom da te dugo nije bilo, veliki pozdrav i sretno! |
 |
Objavio/la marijan2 prije 2 godine 6 mjeseci #
|
Hvala Marjane, i moja supruga je specijalista za kruh. i ona jede samo onaj koji ona ispece, a ja jedem i druge. Hvala na pozdravima, i ja tebi zelim sve najbolje! |
 |
Objavio/la reuw neulogovani prije 2 godine 6 mjeseci #
|
Da bi hljeb vise dana bio jestiv i u dobrom stanju, mora imati dosta aditiva. |
 |
Objavio/la Gost_5416 prije 2 godine 6 mjeseci #
|
meni je hljeb nekako poceo smetati |
 |
Objavio/la umorni prije 2 godine 6 mjeseci #
|