Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

Pitanje FB prijateljima: Koja je najveca glupost koju ste uradili u zivotu?

post objavio/la reuw prije 5 mjeseci 2 dana na blogu Leteci Holandjanin

Komentari na post

 

Mislim da to u principu rade ljudi koji ispunjavaju unutarnju prazninu. Ja kad sam sretna i zadovoljna na fb stavljam slicice, viceve i tako neke gluposti. Kad se osjecam lose stavljam selfije koji su tako dobro ispali da ni ne lice na mene, a da bih dobivala komplimente... glupost.

Najveca gluopost je sto sam pocela pisati blog da bih skinula sa duse sto-sta, onda se upoznala privatno sa x bloggera i ono bezobzirno pisanje ne dolazi vise u obzir :)

Ima jos jedna veca glupost, ali mi je preskakljiva za javno pisanje :)

Objavio/la Sehnsucht prije 5 mjeseci 2 dana #

Dragi moj Dok... Kada sam krenuo sa svojim blogom 2010. iniciran sam bio prema ljubavi za i ljepotama ove zemlje, od prirode do ljudi. U tom duhu sam ga i gradio.
Kao vječiti optimista smatrao sam da nam slijede bolji dani... AVAJ... Optimizam je splasnuo... klero-nacional – fašistićka ideologija pustila je svoje pipke u sve pore našega života. Fašizmu i nacionalizmu koji su decenijama upropaštavali ovu zemlju ne vidi se kraj, šta više, u stalnom je usponu.
Šta da kažem, da pišem o svijetlim primjerima koji su u „normalnom“ svijetu sasvim obićne stvari, pa toga je ovdje tako malo!? Kažu, najbolje se uči na vlastitim greškama, a ja kažem: bolje je učiti na tuđim... na žalost ovdje niko ništa ne uč niti je naučio... svi su spremni na kolektivni sunovrat, ne svojom voljom , ali s tuđom pameću!?
Željan sam svojih najmilijih, ali sam sretan da nisu ovdje samnom. I jedini unuk koji je bio sa nama otišao je na „*ebeni zapad“ u 21.g. života.
Zato sam zatvorio svoj blog, jer ovdje je osim prirode malo čega lijepog što bih ja mogao prezentovoati, a i priroda bez „ljudi“, ne znam dali je vrijedna spomena.
Na kraju krajeva, vidio si i sam.
Sve najbolje, mnogo poz. i sreće na tom *ebenom „trulom zapadu“!
P. S. Dobro neko reče: „Čim je Tita zabolila noga, trebalo je razguliti odavde“!

Objavio/la marijan2 prije 4 mjeseca 27 dana #

Upišite komentar:

Vaš username:

Upišite komentar:

Unesite šifru sa slike lijevo: