Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

Poruke Sakibu Softiću

post objavio/la reuw prije 12 godina 4 mjeseca na blogu Leteci Holandjanin

Komentari na post

 

ma kakav god da bude proces opet ne moze se dokazati da su srbi dosli sa teskim naoruzanjem, vrlo brzo mobilisali lokalno zivlje i vratili se u Srbiju. Treba pozvati svjedoke tih promopredaja oruzja i mobilisanja.

Objavio/la WhoKilledBambi prije 12 godina 4 mjeseca #

ŽALOSNO JE KAKO JE PROŠLA NAŠA TUŽBA,AKO BUDEMO PONOVO DOBILI ŠANSU TREBA JE PAMETNIJE ISKORISTITI,POZZ

Objavio/la mamaludica prije 12 godina 4 mjeseca #

E sad, kad me vuces za rijeci. Nisam se petljala u politiku, niti sam htjela ikad biti sastavni dio nje ali vode su tekle kraj mene. Ne pratim vjesti, ne placem svakodnevno nad sudbinom koja je zadesila moj narod, ne izlazim na mitinge, ne citam dnevnu stampu jer...ja imam svojih problema. Npr. dano-nocno radim da ostvarim svom djetetu bolju buducnost. Nadam se da me razumijes. Ne naturam ovoj stil zivota nikome, niti kazem da neko treba da radi dugacije od onog sto trenutno radi.
Ovo..
Da se vratim onoj vodi sa mirisom politke i ljudi koji se bave istom,eh, ta je mene kvasila cijeli moj zivot. Ta politka mirise na ovo "jebeno porodana dusa bosanska". (oprosti na rijecniku) I nije to do tog sto smo siromasni, nego je to navika.
Znam da je doticni gospodin jedne prilike...
Ma ne, necu reci. Samo cu pozeljeti Hrvatskoj puno uspjeha!

Objavio/la MayaBosanSka prije 12 godina 4 mjeseca #

Da bi revizija presude bila moguća - strana koja traži reviziju mora dokazati postojanje činjenica koje bi bile odlučujuće za presudu, a bile su nepoznate/nedostupne u toku redovnog postupka (jer su se odnosile, npr., na dokazni materijal koji se nalazio u posjedu tužene strane).
Šteta što se pod relevantnim činjenicama ne podrazumijevaju i one činjenice koje je, kao što je svima poznato, naš pravni tim “zaboravio” (!?) navesti u tužbi.

Od činjenice da je u tako ozbiljnom sporu… za pravnog agenta BiH imenovan mediokritet Sakib - gora je samo informacija da se on i dalje vidi u toj ulozi.
Taman kada pomisliš da ne može gore, shvatiš da može!

Objavio/la Gost_daaria prije 12 godina 4 mjeseca #

Mislio sam kazati ovo sto je Daaria iznijela. Ukratko, sve mi ovo lici na onu cigansku: Kada bismo imali brasna kao sto nemamo masla - dobar bismo kacamak napravili!:)
Nema od toga nista. Posebno ne sa Sakibom.
F

Objavio/la burekblog prije 12 godina 4 mjeseca #

Sakib se oslanja na to da bi Hrvatska (koja ima vise snage i ugleda) mogla ustupiti dokumente koji su kasnije izasli na vidjelo i do kojih bosanska strana nije mogla doci

Objavio/la reuw prije 12 godina 4 mjeseca #

Upišite komentar:

Vaš username:

Upišite komentar:

Unesite šifru sa slike lijevo: