Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

IN MEMORIAM: Prof.dr. Fahrudin Isaković

post objavio/la reuw prije 12 godina 11 mjeseci na blogu Leteci Holandjanin

Komentari na post

 

Bio je i meni profesor. Odlican predavac i pedagog. Radio je u Ministarstvu za kulturu nakon rata, kao strucni sardnik, tako nesto. Bio je primjer onog strogog, postenog profesora koji je savjesno obavljao posao. Rahmet mu dusi.

Objavio/la burekblog prije 12 godina 11 mjeseci #

Da bio je zaista izvrstan pedagog. Ma ko liko strog svi su ga ucenici cijenili....posljednji put sam se cula sa profesorom Isakovicem davne 1998.godine....danas sam tek cula da je umro.....kada se to desilo?
Da li znate na kojem mu se mezarju nalazi mezar?
Rahmet mu dusi

Objavio/la Gost_7587 prije 12 godina 9 mjeseci #

Gostu 7587: Profesor je umro negdje prije tri mjeseca, na kojem je mezarju umro zaista ne znam, probajte kontaktirati "Bakije", mozda preko interneta

Objavio/la reuw prije 12 godina 9 mjeseci #

Legenda, najduhovitiji profesor, toliko oštrine i ljudskosti u jednoj osobi, nek mu je laka zemlja, ostavio je traga na svakom svom učeniku. Rječju, pedagog.

Objavio/la Gost_3491 prije 11 godina 7 mjeseci #

Nikad necu zaboraviti prof.Isakovica,uvek je bio jako strog ali i pravedan,trazio je "samo"znanje!Rahmet mu dusi! Sonja Milosevic

Objavio/la Gost_9340 prije 11 godina 4 mjeseca #

kazu o mrtvome sve najljepse?? isak je bio jedan isforsirani pedagog koji nikada nije pokusao niti dao sansu uceniku ili studentu.svoje frustracije je lijecio kroz strogost jer mu se moglo,jednostavno je po svojoj procjeni eliminisao ucenike za koje je odlucio da nisu dobri za njgov predmet.kao pedagog nikada se nije upustio u misiju da studente zainteresira svome predmetu vec je jednostavno provodio svoju demonstraciju pedagoske sile jer mu se moglo.znam masu studenata koji su i imali zelju da se priblize predmetu ali je arogantni celo odbijao bilo kakve prilaze pojedincu osim onih usiljenih i standarnih[uzmi ili ostavi],da se razumijemo imali smo primjer pokojnog dzurasa koji je jednostavno imao pristup svakom pojedincu te su ga svi postovali,losi i dobri studenti u paketu.
isace bio si jedna arogantna i stereotipna masina.

Objavio/la Gost_3158 prije 10 godina 9 mjeseci #

Iskompleksirani tiranin koji se izivljavao na djeci u nedostatku vlastitog zivota!

Objavio/la Gost_7220 prije 10 godina 8 mjeseci #

bog da mu dušu prosti KRETEN ! Pun znanja- neosporno; pedagog i čovek-NULA! Kratko rečeno BOLESNIK!

Objavio/la Gost_3376 prije 10 godina 3 mjeseca #

Pokoj mu duši,a vjerojatno je u paklu sa svojim dragim drugovima titom i ostalima.Bio je obični idiot koji nam je poprilično zagorčao živote maltretirajući nas nebitnim i falsificiranim detaljima komunističke povijesti.

Objavio/la Gost_7716 prije 9 godina 11 mjeseci #

Ćelavi idiot sa onim debelim cvikama, zbog njega mi se 3 gimnazija zgadila pa sam u drugom razredu promijenio školu.

Objavio/la Chole prije 7 godina 9 mjeseci #

Upišite komentar:

Vaš username:

Upišite komentar:

Unesite šifru sa slike lijevo: