Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

Javio se doktorov bratic

post objavio/la reuw prije 13 godina 3 mjeseca na blogu Leteci Holandjanin

Komentari na post

 

mali je svijet :)

Objavio/la humorko prije 13 godina 3 mjeseca #

bas stvarno, mali je svijet :-)

Objavio/la sjeverac prije 13 godina 3 mjeseca #

Poštovane, poštovani,

Oprostite što Vas ometam i uzimam Vaše vrijeme, a ne želim biti spamer. Iskreno se nadam, da mi nećete zamjeriti i da ćete me shvatiti u najboljoj namjeri i na tome Vam unaprijed velika hvala.
Molim Vas, da glasate za moj fotografski uradak koji sam postavio na web stranicu žvakačih guma ORBIT. Meni se dopale nagrade koje dijele. Nemam ništa od toga šta nude kao nagrade, te tu vidim neku šansu, naravno uz pomoć glasača! Nadam se da ćete otvoriti stranicu i glasati do utorka 25.12.2007. god. u 24,00 sata. Ako imate dobre prijatelje, ponudite i njima de se uključe, šaljući im ovaj tekst. Nadam se, da će Vam se svidjeti fotografija. Na ovoj slici je drvo oblijepljeno žvakama u zeničkoj ulici Masarikova, gdje mladi dolaze po kifle, pa nakon kupovine kifli, zalijepe žvaku na drvo.
Za jednoga računara i sa jedne e-mail adrese, se može glasati samo jedan puta!
Glasate na linku http://www.zvaciorbit.ba/galerija.asp tako što ćete naći sliku koja ima naziv DRVO ZVAKA, a desno ispod nje je dugme "Glasaj". Tu pritisnete i glasate. Date svoje podatke, pa možda i Vi kao glasač dobijete nagradu organizatora.
Inače, početna stranica je www.zvaciorbit.ba a slike su na dugmeru "Galerija", a dalje, kako sam opisao ide za glasanje.
Nakon glasanja, Vama će stići e-mail sa zahtjevom za potvrdu vašeg glasa. Glas za omiljeni rad je potvrdjen tek nakon što glasač klikne na link koji se nalazi u e-mail poruci poslanoj od strane operatora.
Ako želite da me upoznate otvorite blog http://osobesainvaliditetom.blogger.ba
Ja sam sijedi čovjek, zašao malo dobro u godine.
Ukoliko se i Vi odlučite snimiti fotografiju po tom konkursu, javite mi se da glasam za Vašu fotografiju.
Srdačni pozdravi uz zahvalnost na Vašoj potpori i trudu!

Đulbić Mirsad
E-mail: zlaja68@bih.net.ba; mdjulbic@yahoo.com

Objavio/la mdjulbic prije 13 godina 3 mjeseca #

Dok sam se okrenuo,a ono,tri nova posta...nego,jel' bio hag ili ne?
Ako nije,sta mislis o jednom druzenju na kafi u Zwarte Ruiteru?

Objavio/la Gost_4085 prije 13 godina 3 mjeseca #

Gost se mora registrovati i poslati privatnu poruku sa vise detalja.

Objavio/la reuw prije 13 godina 3 mjeseca #

Drago mi je da sam saznala sta se desavalo sa doktorom Arsenijevicem poslije Visegrada. Zao mi je da ga je tako rano pogodio infarkt, pokoj mu dusi i njemu i njegovoj dr Nedi. Samo lijepe uspomene imam o njemu, a cesto me lijecio jer sam bila bolesljivo celjade. On se bio srodio sa ljudima iz Visegrada, dok je njegova supruga bila suzdrzana i na distanci. Sjecam se i doktora Pandurevica, a i doktora Kundurovica. To su dvije razlicite osobe. Ali, dr Blagoje je bio najpopularniji. Znao se nositi sa svim sto snalazi provincijskog ljekara i bez savremenih pomagala, uspjesno je postavljao dijagnoze i uspjesno lijecio. Sjecam se detalja kad je moj brat imao upalu pluca. Majka mu je stavila na prsa oblogu od jake rakije i domalo, dijete je skroz zakofrnulo, prestalo da reaguje i da govori. Mama je ko luda, u papucama, otrcala po doktora Arsenijevica, a on je, cim je dosao, "skuzio" u cemu je stvar. "Sveca ti tvoga, otvaraj brzo prozor", povikao je na mamu, izvadio oblog i bacio ga na pod. "Omamila si dijete alkoholnim parama, ono je sada pijano"! I stvarno, poslije nekoliko minuta, brat otvara oci i dolazi sebi. Doktor mu daje injekciju antibiotika i dalje sve brzo ide na bolje.

Objavio/la Gost_5728 prije 13 godina 3 mjeseca #

Upišite komentar:

Vaš username:

Upišite komentar:

Unesite šifru sa slike lijevo: