Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

Elhamdulillah🥀❤

post objavio/la balloons prije 11 mjeseci 12 dana na blogu Hodam ti po snu

Komentari na post

 

Bitno je da si ti sritna. A lijek, za tebe je to Allah. Neki ga pronađu u nečem drugom. Zanimljivo je kako se razlikujemo ko ljudi, općenito. Ja npr nikad ne bi moga pronać lijek i snagu u vjeri. Al zato tražim neke svoje putove, i otkrija san neke svoje istine koje mi pomažu.

Objavio/la Riss prije 11 mjeseci 12 dana #

Jeste zaista se mnogo razlikujemo ali svako sebi sličnog pronađe, slične puteve.

Drago mi je za tebe ako si pronašao svoj način ka sreći, razlikujemo se ali svako neka traži sreću u onom što mu odgovara i što voli.

Objavio/la balloons prije 11 mjeseci 12 dana #

Upravo tako kako si rekla. :) Neman šta dodat.

Objavio/la Riss prije 11 mjeseci 12 dana #

Eselamu alejkum draga @balons :-)

Ovo tvoje saputanje duse me je jako dirnulo, puno emocija i neke snage kojom samo moze Allah.dz.s. opskrbiti iskrenog Njegovog roba, SubhanAllah.Da,u pravu si,samo Uzviseni moze osposobiti covjeka,i dati mu snagu za napredak, sve drugo je opticka varka i pustinjska fatamorgana.Samo Allah.dz.s. moze prenijeti vjernika i iskrenog pokajnika iz stanja u stanje sve do najuzvisenijeg nivoa i dati mu smiraj duse koji je neopisljiv rijecima i mislima.Toliko sam se puta uvjerila u to,kada priznas svoju podredjenost samo Njemu i nikom drugom i ukljucis kako vanjsku tako i unutrasnju borbu u tom razvoju shvatis, koliko si mali i sva ljudska bica oko tebe, a On Veliki i Mocan.Zato cu uvijek reci elhamdulillah na takvim iskustvima,mada ponekada su znala biti bolna i nepodnosljiva, ali kao sto uvijek postoji , ali..spoznaja o Istini se nemoze izreci rijecima, nego samo i iskljucivo dokuciti na samom putu traganja za istom, na direktnoj osnovi i intuitivno.I da nema snage ni moci,osim sa Allahom dz.s.i zaista zelim da te to prati do kraja tvog zivota.Grlim te dusom ❤

Objavio/la janah prije 11 mjeseci 11 dana #

Alejkumu selam divna @janah❤.

Tako si ovo lijepo napisala, vidi se tvoja iskrenost i tvoj iman, mashallah.
Najbitniji je oslonac na Allaha dž.š, ali onaj oslonac kao kada se umrli predaje onom ko ce ga gasuliti, ovo sam negdje procitala i predivno je, u prevodu predajem ti se Gospodaru učini od mene i moga života onako kako je najbolje za mene.
Ta tolika predanost,oslonac,strpljenje nas guraju naprijed, da budemo oni iskreni vjernici i da vjerujem da ono što nas snađe bilo da je nešto najbolnije u tom času, ono kasnije ima najljepše plodove.
Doživjela sam kažem i sama i nevjerovatno je koja je snaga i moć kod Allaha dž.š.
I ovo sad iskušenje će imati svoju kasnije slast.
Elhamdulillah Allahu na svakom stanju, grlim i ja tebe draga dušo❤

Objavio/la balloons prije 11 mjeseci 10 dana #

Allah te nagradio i slicno sam nesto prosla i mislim da svaki insan to prođe koji krene u vjeru i srce obole od te lažne ljubavi a kad je Allah u srcu onda smo zdravi.
Sad samo ustrajati na namazu pogotovo rani sabah na vrijeme

Objavio/la porukaislama prije 11 mjeseci #

@porukaislama
Baš tako, svi imamo svoju priču povratka, Allah nas iskuša nečim da bi se Njemu vratili. Neko uzme pouku, a neko nastavi izazivati Allahovu srdžbu. Hvala Allahu koji nas je iz svoje ogromne ljubavi vratio da mu budemo pokorni. Sve je uvijek za naše dobro 🤗

Objavio/la balloons prije 10 mjeseci 27 dana #

Doista UPUTA JE VELIKI uspjeh

Posjeti i moj blog. :

Objavio/la -prozor- prije 10 mjeseci 12 dana #

Upišite komentar:

Vaš username:

Upišite komentar:

Unesite šifru sa slike lijevo: