Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

Ako budeš znao vrijednost svog života znat ćeš i tuđeg!

post objavio/la balloons prije 1 godinu 8 mjeseci na blogu Hodam ti po snu

Komentari na post

 

Mladost i ludost je fino proživit al bez ugrožavanja tuđih života. Mislin da si svi mladi tribaju dovolit malo ludosti i grešaka iz kojih će učit. Al naravno, ne da pijani oduzmu nekome život. Sve ima svoje granice. Život jest jedan i triba ga živit najblje moguće, al to ne znači nužno drogiranje i opijanje. Mada povremeno popit nešto il zapalit joint za mene je normalno. Živit jedan život koji imaš znači stalno bit svjestan svoje smrtnosti i uživat u lipoti jednostavnih stvari i sanjati snove i ostvarivati ih i tako.

Objavio/la Tvornicar prije 1 godinu 8 mjeseci #

Ja smatram da alkohol i droga nikad nisu dobrog donijeli i da sto se vise konzumiranje istog smanji spasit ce se zivot onog ko konzumira i onog koji bi mogao nastradati od takvog, a ne da svako malo cujemo da je neko nekom na taj nacin oduzeo zivot ili da se nasilje u porodici desilo zbog alkohola ili droge i sl. slucajevi. Svakako da je ljudski zivot vrjedniji od case alkohola.

Objavio/la balloons prije 1 godinu 8 mjeseci #

Jedno je popit par pivu a drugo dva litra rakije. A i nekad se napit kad ne voziš mi je ok, za to se živi, i pokoji 'ludi' trenutak čini život ljepšim. A od trave/marihuane nema nikakvih štetnih efekata ako se povremeno konzumira, ne smanjuje sposobnost čovika ni da vozi ni ništa drugo. Naravno, sve u mjeri, al meni je ok da čovik kroz život povremeno popije malo il zapali džoint, od toga nema nikakve štete. Pa i haluinogene droge, kad se uzimaju u sigurnom okruženju mogu čoviku otvorit um i produbit spoznaje života i sebe općenito. Nije isto rekreativno uzimanje tih droga ili uzimanje s nekom svrhom. Recimo liječenje, ja znam šamanku koja je u Peru-u izliječila rak indijanskom tradicionalnom medicinom koja uključuje uzimanje halcinogena, i ona sad radi ovamo s tim biljkama, na terapeutskoj osnovi. Nije sve tako crno bijelo, kad se o ovim stvarima radi.

Objavio/la Tvornicar prije 1 godinu 8 mjeseci #

Ne moze se svako kontrolisati i zbog toga smtram da nije dobro takve stvari konzumirati. Koristiti nesto u medicinske svrhe je druga prica ja govorim opcenito o konzumiranju i posljedicama :).

Objavio/la balloons prije 1 godinu 8 mjeseci #

Ne zna se svak kontrolisat, al opet od osobe do osobe je. Ko je stabilan i zna sebe taj će bit ok i na alkoholu i na travi. Dobro, za medicinske ne govoriš ništa, a u svrhu proširenja spoznaje sebe i svemira, ono, u duhovne svrhe, konzumiranje halucinogena, šta o tom misliš? Jer to postaje poprilično popularno.

Objavio/la Tvornicar prije 1 godinu 8 mjeseci #

Ja znam za drugu duhovnu spoznaju kroz vjeru i koja mene licno ispunjava. Iskrena sam vjernica tako da o drugom ne mislim nista interesuje me samo moja za koju smatram da je najbolja za covjeka,bez konzumiranja bilo cega sto se poigrava nasim umovima.

Objavio/la balloons prije 1 godinu 8 mjeseci #

I ja mislin da je bolji čist put do spoznaje, mada nisan vjernik. Ali mislin da se do spoznaje more doć i kroz uzimanje halucinogena. Mada mi je to lošija varijanta, al ko voli, nek izvoli.

Objavio/la Tvornicar prije 1 godinu 8 mjeseci #

Alkohol je najveće zlo koje postoji, problem je što je zakonit, a droga da valja, ne bi bila zabranjena. Super post, svaka čast! :)

Objavio/la nisam to i dalje ja - otkačena prije 1 godinu 8 mjeseci #

Upravo to, hvala ti :)

Objavio/la balloons prije 1 godinu 8 mjeseci #

Upišite komentar:

Vaš username:

Upišite komentar:

Unesite šifru sa slike lijevo: