Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

Gdje se kupuje taj osjećaj slobode?

post objavio/la SshHarpy prije 1 godinu 1 mjesec na blogu Postapokalipto

Komentari na post

 

Okreni se i doviđenja, ako te ne cijeni maksimalno i potpuno, nije vrijedan ničega, čak ni ljutnje, ma ni bilo kakve emocije. Samo ravnodušnost.

Svi se oni šetkaju i ne znaju šta bi, dok svakom jedna ne pomuti razum i smire se uz nju.

Objavio/la LaRoseOublie prije 1 godinu 1 mjesec #

Slažem se sa Rosom u potpunosti :)

Objavio/la Nemo_et_nihil prije 1 godinu 1 mjesec #

Rose, polako bice i ravnodusnost al lako je reci, znas...teze uciniti.

Barbi, e ja se ne slazem sa ovim zadnjim. Gledas neciju vezu sa strane i kontas, Boze pa kako je to lijepo a ono on samo gleda s kim ce je prevariti. Ne znam, mozda je na mene nesta baceno sto se kaze, pa ja samo takve upoznajem :D

Objavio/la SshHarpy prije 1 godinu 1 mjesec #

Ne može ništa preko noći, razumijem u potpunosti, ali sam također doživjela da jednom kad ljutnju pustiš, ravnodušnost, mir i sloboda dođu vrlo brzo..

Žensko čim sazna prvi put da je muškarac prevario, na bilo koji način, trebala bi se sklonit od tog čovjeka, jer on ako jednom učini nešto čime bi je povrijedio, uvijek će.

Čuvaj se.

Objavio/la LaRoseOublie prije 1 godinu 1 mjesec #

Pa ne znam šta da ti kažem... Možda je nešto bačeno, a možda jednostavno sudbina baca kocku i igra neke čudne igrice dok se sve ne posloži i ne dođe na svoje. :)

Objavio/la Nemo_et_nihil prije 1 godinu 1 mjesec #

Joj.
Uzalud je nama pricati, ali mozemo biti podrska u pljuvanju :$...

Mislila sam, tako reci, nadala se...
Da nije tako veliko.
A vidim da jeste, velik korak, koji trebas napraviti sama..

Kao i uvijek - ja 20(+4)/7 na bloggeru, cuvam i dan i noc od budnih i ludih. Blago onima koji spavaju.

Objavio/la otudjena prije 1 godinu 1 mjesec #

Vala isto se može reći i za žene. Lijepo je kad ima nekog magarca koji je voli, ali nije joj mrsko ni pažnje sa strane.

Objavio/la tramvajsexualac prije 1 godinu #

Zensko sam, ali ponekad ne mogu svariti vas zene, i vase djecje emocionalne izlive kad se radi tipa o muskarcu ..ocito tebi treba dusevni mir sharpy i rad na sebi, just let it go already.. od mrznje nemas nista, iskreno..

Objavio/la Silence_ prije 1 godinu #

Rosa, hvala ti :)

otudjena, ne znam ni ja, nije ni tako veliko...ne poznajem ga toliko dugo da bude veliko. Samo je razočarenje. Idemo dalje.

Tramvi, vala si se našao ti da kažeš :P
U suštini se u svakoj vezi zajebao onaj koji se više zaljubi, ali je generalno situacija takva da žene kad nađu onog s kojim žele biti, njih prestaje interesovati svaki drugi dok kod muškaraca nije tako. Bar sam takva žena ja i one kojima sam okružena.

Silencio, blog služi za sve crap osjećaje s kojima ne znamo kud bi, to je opštepoznata činjenica. Ne znam šta ti je tu dječije.

Objavio/la SshHarpy prije 1 godinu #

Njih prestaje interesovati svaki drugi koji je lošiji od onog kojeg imaju, ali je i to pitanje do kad. Pristup u odabiru i pribavljanju partnera je drastično drugačiji kod muškaraca i kod žena.

Recimo muškarac se mora daleko više truditi da zavede kakvu djevojku, te je stoga i više sklon čuvanju onog što ima, što je i logično. Djevojke s druge strane, iako imaju dosta pasivniju ulogu u tom procesu pribavljanja partnera, imaju daleko veću mogućnost izbora. Šta nju briga što za njom leta neki bekan, kad za njom leta još 5 bekana paralelno i zavodi je istovremeno. Stoga manje vrijednuje ono što ima, jer vrlo lako može doći do nečeg sličnog uz vrlo malo truda. Što se ne može reći za muškarce.

Dobra stvar je što se situacija mijenja kako idu godine, obzirom da što su djevojke starije, manje su i zanimljivije, i one su toga svjesne, pa se malko više trude. :D

Objavio/la tramvajsexualac prije 1 godinu #

Upišite komentar:

Komentarisanje ovog posta je dozvoljeno samo registrovanim korisnicima servisa Blogger.ba.