Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

18. Facebook

post objavio/la odmene prije 3 godine 3 mjeseca na blogu Najbolje od mene

Komentari na post

 

mozda ti nije rekao jer zna da bi to grozno shvatila, a koliko sma ja povezala, neka cura je na toj stranici njega opisala, svi skontali da je on u pitanju, i vjerovatno i njemu to rekli, al njemu je to glupost, nece time da te zamara...u cemu je fazon ?

cim ovako reagujes, ocito si suvise ljubomorna, i on to zna, pa ti to i negovori, jer je glupost oko koje bi se ti (i jesi) uzrujala..

nije on nigjde pogrijesio tu, smiri i polako razmisli

Objavio/la Lo7 prije 3 godine 3 mjeseca #

Sabur...

Objavio/la redchemistry prije 3 godine 3 mjeseca #

Drži se...ali nemoj da se puno opterecujes ljudi jesu govna neki svi i vole da nesto uniste. No cuvaj to i bori se, možda da s njim pooricas otvoreno i riješite. No čim on ne spominje znaci nije bitno ;). Ja na fjesu imam samo ljude koji mi trebaju moje osobe i to je to. Niko vise ne treba da bude

Objavio/la Carolinaa prije 3 godine 3 mjeseca #

A te stranice su gradski seljaku

Objavio/la Carolinaa prije 3 godine 3 mjeseca #

@Lo7: Jesi me dobro opisala, ljubomorna jesam. Ali samo kad je on u pitanju. Ali ne mogu shvatiti da postoji takva stranica gdje rade takve stvari, možda sam staromodna, ali mi ne ulazi u glavu. A ja i on smo UVIJEK bar dosada sve jedno drugom govorili i ja sam samo čekala da on kaže, ne bih se sad ovako osjećala da mi je on rekao to, da sam to čula od njega. Ali mislim da si ti upravu, možda on to baš tako gleda. Hvala ti.


@redchemistry: Znam ali eto nekada se baš teško suzdržati. Hvala

@Carolinaa: Svakako da ću se borit, pa on je san moga djetinstva, on je sve ono što je meni trebalo u životu. Kada su mi svi govorili da "mogu" puno bolje znala sam da to govore samo da bi uništili ono što imamo. Ali eto nikada ne bih rekla da bi me potreslo nešto ovakvo, ali eto jeste. Nisam znala da postoji takva glupost, prosto nisam. Hvala ti

Objavio/la odmene prije 3 godine 3 mjeseca #

Slažem se sa Lockicom.. Samo udahni i pokušaj se smiriti. Ono što ti želim reći da takve sitnice nisu vrijedne tvog života i tih godina..

Sretno..

Objavio/la oslobodi-me prije 3 godine 3 mjeseca #

@oslobodi-me: Znam da postoje puno veći problemi od ovog mog. Ali eto, ne znam kako sam uspjela sebi dozvolit da me nešto ovakvo dovede u ovo stanje. Upravu ste i hvala :D

Objavio/la odmene prije 3 godine 3 mjeseca #

Samo relax otvoren razgovor sve liječi..
Nemoj se ni ti zamarati glupostima, Ni meni ne bi bilo svejedno. Samnji malo i tu ljubomoru, samo treba da ga čuvaš ljubomorno, a ostalo je bespotrebno. Mislim da ga nije toliko dotaklo i ono..
Nista tu sam uvijek :).

Objavio/la Carolinaa prije 3 godine 3 mjeseca #

Upravi si, hvala ti još jednom Carolina, nekako čovjeku bude lakše. :D

Objavio/la odmene prije 3 godine 3 mjeseca #

Sta je ovo danas ? Citam zaredom, i sve bloegerice je neko nasekirao. Ti Locka,Selina...

Objavio/la ne_kontam_te_ba prije 3 godine 3 mjeseca #

Upišite komentar:

Komentarisanje ovog posta je dozvoljeno samo registrovanim korisnicima servisa Blogger.ba.