Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

Današnja djeca su ČUDO!!

post objavio/la Emir2133 prije 5 godina 8 mjeseci na blogu Mislim, dakle postojim.

Komentari na post

 

Dica su ekstra općenito. Smišno je kad ljudi krenu komentirat kakve će bit naše sadašnje generacije, kakva su ovo dica samo vise na mobitelin, roditelji više nemaju nikakvu kontrolu. Sva srića pa nemaju, uz malo vrimena i pameti, možda dica sutra napokon prestanu bit ko mi (većina nas općenito) danas. :)

Objavio/la nepocesljan prije 5 godina 8 mjeseci #

Ponekad mi je zao sto sam rodjen u ovo vrijeme, a ne 50-tih, dns je glavna zanimacija vecini ( ukljucujuci i mene ) kompjuter, kad se sjetim kad sam imao 9-10 godina, nisam znao ni sta je kompjuter, po cijeli dan smo bili napolju, sva djeca iz susjedstva, tad smo bili istinski sretni, dns je sreca "misaona imenica". xDD

Objavio/la Emir2133 prije 5 godina 8 mjeseci #

Davno je rekao pok. Duško Radović: ''Čim primjetite da vam djeca počinju ličiti na vas, počnite ih tući!''

Objavio/la marijan2 prije 5 godina 8 mjeseci #

...ovo se odnosi na vlastitu djecu... al' moglo bi se primjeniti i malo šire.

Objavio/la marijan2 prije 5 godina 8 mjeseci #

Marijan2@ niko ne moze tuci onoga koga voli :D Bar ja ne mogu. Iako bit savjeta je dobra, jer ako nekog volim onda mu zelim dobro, a danasnje vrijeme i to kako mi zivimo je sve samo ne dobro.

Objavio/la Emir2133 prije 5 godina 8 mjeseci #

Mislin da je to iluzija svake generacije. I u Sokratovo vrime se je pričalo kako nove generacije su sve lošije i lošije. Naša generacija je primjetno otvorenija nego generacija naših roditelja. Otvorenija mislin otvorenijeg uma. Srića pedesetih? Ne znan na di i šta misliš. Jel misliiš na Jugu, Hipije, na šta misliš. Juga je bila iluzija. Da je to stanje bilo održivo ne bi se raspalo i to na onakav način na kakav se je raspala. Hipiji su pomrli od droge koliko su bili sritni. Srića je uvik individualan pojam, ko zna bit sritan biće, ko ne zna neće. Ja znan da san ja zahvalan da san rođen u ovon vrimenu a ne pedesetih. A ako zaseren i ne buden sritan, do mene je, nije mi niko kriv. Ni vrime ni ljudi. :)

Objavio/la nepocesljan prije 5 godina 8 mjeseci #

eh, ja tek sad vidija ovo xDD na kraju tvog kiomentara hahaha. Dobar si. Ajd, eto za svaki slučaj neka i mog komentara iznad, ako naleti neko ko to misli. :)

Objavio/la nepocesljan prije 5 godina 8 mjeseci #

Hahaaha, nisam mislio ni na hipike ni na jugu, mislio sam na vrijeme kada su se djeca igrala na ulicama, kada im je za srecu bilo potrebno 4 predmeta ( stative xD ) i lopta, dns je sreca kao sto sam rekao i u jednom od svojih proslih komentara: samo "misaona imenica".

Objavio/la Emir2133 prije 5 godina 8 mjeseci #

U pravu si, igranje na ulici je fakat potribno, iako, mislin da se ni roditelji ne trude baš da in dica vise manje na internetu i da se igraju na ulici. Mislin da je roditeljima djelon i drago da ne vise in dica vani jer se ne moraju mislit ni o čemu, a svi se žale kako su sad vrimena lošija i ovo ono. U pravu si tu i igranje vano je bitno, al je svejedno bolje da dica imaju pristup internetu i informacijama kojima mogu formirat svoje mišlejnje a ne samo da in roditelji utuvljivaju u glavu šta žele. :)

Objavio/la nepocesljan prije 5 godina 8 mjeseci #

Istina je da djeca trebaju imati pristup internetu, ali dns djeca sa 4-5 godina cijeli dan provedu na netu, to je stvarno grozno...

Objavio/la Emir2133 prije 5 godina 8 mjeseci #

Upišite komentar:

Vaš username:

Upišite komentar:

Unesite šifru sa slike lijevo: