Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

Jedna predizborna i od mene

post objavio/la Zena_vojnik prije 1 godinu na blogu Apsolviram na sebi

Komentari na post

 

Drzi se ti Japanaca :-)

Objavio/la Lovica prije 1 godinu #

jaoo iskrice kad ces se upaliti haha

Objavio/la Gost_1740 prije 1 godinu #

Nema Japanaca da se kandiduju, ali do tad i profesor može odmijeniti sasvim zadovoljavajuće :))

Ja sam zadovoljna što sam ove godine barem imala nekoga za koga zaista i želim glasati... i to više njih zapravo! Ide to na bolje, mora :))

Objavio/la Zena_vojnik prije 1 godinu #

Hm, znaci po toj logici, ti bi za Japanca glasala. hajd, uzdravlje, sinko .-)

Objavio/la Lovica prije 1 godinu #

Bih. Meni je veći Bosanac onaj koji će zemlju i narod voditi kako treba i pošteno, a ne "naš" Bošnjo koji nema veze ni sa čim i koji je povezan s kriminalom, bilo da ga sam sprovodi ili sarađuje s takvim ljudima.

Što kaže onaj vic, da izviniš, meni je Bosna na prvom mjestu

Objavio/la Zena_vojnik prije 1 godinu #

Bošnjo se prvo moro branit od agresora, pa onda trasirati put da ti sa svojom šamijom mozes slobodno zaraditi dobru platu, i iz te pozicije ga onda okriviti da loše vodi Državu,da je kriminalac i sl., iako iole pismen Bosanac može shvatiti da nju vode i Srbi i Hrvati i da je nepoštena takva priča. Ali ko ce to sve objasnjavati, dosadno je i naporno. hajte kud ste posli veliki Bosanci. Sretan vam put.

Objavio/la Lovica prije 1 godinu #

Od agresora se branio i moj babo, jer je morao, pa mu neću reći haj sad ti vodi državu. Neka mene da zaradim svoju platu kod ovih Hrvata i Japanaca, ne bih se nikad vratila ni jednom, ni drugom, ni trećem hadžiji za kojeg sam radila. Ovdje slobodnije nosim svoju šamiju i bolje slijedim sunnet.

Ali jeste dosadno sve to, ipak svi imamo svoje kriterije i pravo na svoje izbore. I to je u redu, no hard feelings. Ne čini nas to ni velikim ni malim Bosancima. Na kraju svakako dobijemo ono što smo i tražili.

Objavio/la Zena_vojnik prije 1 godinu #

Upišite komentar:

Vaš username:

Upišite komentar:

Unesite šifru sa slike lijevo: