Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

Malo za promjenu

post objavio/la Tvornicar prije 5 mjeseci 26 dana na blogu Hod po rubu

Komentari na post

 

Samo polako, dan za danom po jedna mala pobeda :*

Objavio/la vronska off prije 5 mjeseci 26 dana #

Bravoo Tvornicaru ! :)

Objavio/la ZenaKojaPije prije 5 mjeseci 26 dana #

Bravo :)

Objavio/la thinker prije 5 mjeseci 26 dana #

Hvala vam <3

Objavio/la Tvornicar prije 5 mjeseci 26 dana #

Slušaj Tvorničaru. Vjerovatno ti mogu biti majka, ali neću koristiti tu poziciju da ti pišem pridike ovdje. Pišem ti kao sapatnik koji je pobijedio napade panike. Dugo sam se borila ali izborila. Kad mi je umro brat jedva sam preživjela to i počeli su...slomili su me..imala sam malo dijete i bila ga zanemrila. Samo sam joj se prepustila, napadi gušenja bili su prestrašni i prečesti, bila sam kost i koža..užas...Onda mi je u Sarajevu pomogla jedna dobra doktorica Alma. Radle smo korak po korak. Nosila sam majice sa natpisima koji su štampani samo za mene. Nosila sam svijetle boje, Činila sam male stvari koje me usrećuju, i koje usrećuju ljude koji su mi dragi. i samo je prestalo sve. Hoću ti reći što više misliš na paniku ona te više zaposjeda. Čini stvari koje te opuštaju, pokaži zube strahu, suprostavi joj se tako što ćeš nasmijati nekog, sljedeći put nasmij kasirku, reci joj da je lijepa, makar to i nije..piši pjesme prelijepo to radiš, crtaj, nađi nekog novog prijatelja, hodaj po suncu kad god možeš...Život je dar i svi imamo nevidljiva krila. nedaj strahu da ti ih lomi. neko tako osjećajan mora bit dobar čovjek. budi i hrabar i samo jako naprijed. Ja sam sad, poslije svega...gromada...nšta me ne može slomiti. Navijam za tebe.

Objavio/la Argentaria prije 5 mjeseci 26 dana #

Lijepo sto ima napredka . Napredak treba gledati od 1. (Prvog) u mjesecu do kraja mjeseca pa sve zaokruziti jer svako ima dobrih i losih dana.

Objavio/la -prozor- prije 5 mjeseci 26 dana #

Fala Argentarija, kod mene je zeznuto što kad me popusti panika počmu mi se javljat agresivni porivi, kad odlučin da ću pobjedit paniku javlja mi se poriv da lomin po kući. To je zeznuto, jer ne mogu doć do pravog mira unutarnjeg. Fala ti na podršci, znači mi kad neko razumi kako je teško kad se boriš s anksioznošću. Mada u mene ima još toga, sem anksioznosti.

prozor napredak je što san se usidija otić u banku, al problem je što triban nastavit tim putem izlaganja onome što mi stvara stres, a to je zeznuto.

Objavio/la Tvornicar prije 5 mjeseci 25 dana #

Upišite komentar:

Vaš username:

Upišite komentar:

Unesite šifru sa slike lijevo: