Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

Psihijatrija

post objavio/la Tvornicar prije 4 mjeseca 22 dana na blogu Hod po rubu

Komentari na post

 

Znam da nije lako neke stvari shvatiti odmah. Ali - ako - napraviš sebi neki cilj i zabaviš se s nečim istinski, nećeš ni razmišljati o tome. Tako to funkcioniše. Znam po sebi. ;)

Objavio/la mephistophilis prije 4 mjeseca 22 dana #

A trenutno sam preokupiran sobom, jer san previše nefunkcionalan da iman neke životne ciljeve. Zato se dvoumin oko ovih tableta, jer ulažen nade u psihoterapiju da mi pomogne, a ne znan mogu li radit terapiju ako nisan u kontaktu sa sobom.

Objavio/la Tvornicar prije 4 mjeseca 22 dana #

Za neke stvari, a ima ih mnogo, treba vremena da bi se skontalo da li je to to. Ovu sad šta imaš preko zdavstvenog ti je gubljenje vremena. Ni svi lijekovi nisu isti nakon šta se tijelo navikne. Daj nečemu dovoljno dugo vremena kao što si npr. do sada sa ovom doktorkom koja ti više ne može pomoći.

Objavio/la crystalmeth prije 4 mjeseca 22 dana #

Eh crystalmeth s ovom sam već pet godina. :D Ko će znat di ću bit za idućih pet, kako ću završit. Kad vrtin scenarije u glavi nisu fini, al to je samo razmišljanje iz pozicije u kojoj san ukopan. Možda ću izać iz toga i gledat ovo sve ko na nešto nonšalantno, al sad za sad nije tako.

Objavio/la Tvornicar prije 4 mjeseca 22 dana #

Upišite komentar:

Vaš username:

Upišite komentar:

Unesite šifru sa slike lijevo: