Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

Licemjerje

post objavio/la Tvornicar prije 5 mjeseci 2 dana na blogu Hod po rubu

Komentari na post

 

Ti ne samo da si lud nego i opićen po glavi i velikiiii nacionalista i 'rvatina kada izjednačavaš rahmetli Aliju sa dvije gnjide ljudske.Vidi se da su te nafilovale iste gnjide košto su oni bili.Ti pojma nemaš ni kako se šnjuraju tene a pišeš ovakve bljuvotine i gluposti.Tačno si za žaljenja i glup si ko ćelavi rakcu.Žao mi što u ovoj našoj državi se još nalaze takve mrake ko ti što bi opet sutra i silovo bosanke a kako si nastran i bošnjake i klao ih ko janjad ustaša si ti i to veliki klempo gadu jedan gadski.Krmak rvatski.

Objavio/la Gost_1031 prije 5 mjeseci 2 dana #

blago tebi pa imaš putovnicu, bježi u Njemačku, ne zamaraj se politikom :)
mi bez pasoša o tome možemo samo sanjati haha

Objavio/la mokosh_off prije 5 mjeseci 2 dana #

Sanjaš ti rvatsku k*****u fikretovice.Vidi se da si sa onijeh krajeva čim si se prodala Maji četnikuši kojoj je ceca srpska majka za malo punog stomaka ko tvoj Abdić mokošovko triba on tebe isto sa sobom povist.Mrššš iz ove države bando jedna.

Objavio/la Gost_1031 prije 5 mjeseci 2 dana #

Pusti goste, čupavi. Isfrustrirani idioti :)

Objavio/la xxironic prije 5 mjeseci 2 dana #

Hahahahahhaha dobri ste vi gosti, kad vidin ovakve komentare vidin da znan šta pričan. Alija bi gostu bija ponosan na tvoju kulturu dijaloga. :)

Objavio/la Tvornicar prije 5 mjeseci 2 dana #

A mokoš, eh, ja bi u Njemačku da neman psihičkih problema kakve iman, dok se ne sredin nema mi van BiH.

Objavio/la Tvornicar prije 5 mjeseci 2 dana #

Hahaha a vidin i ja ko su tebi dragi posjetioci.Hahaha sve lezbača do lezbače isfrustrirane mokoškice i xxronicne ofucane droce koje više niko ne hebe i neće zbog sifilisa i side haha.Bosna je ovo jarane il prava hebačina il niš od toga.Samo ti rahmetli Aliju ostavi na miru zna on ko zaslužuje nekulturu i prostakluk ovdena.Viđaj gejčiča i lezbača što su se zatalasali hahaga.

Objavio/la Gost_1031 prije 5 mjeseci 2 dana #

Moj gostu ja iskreno ne virujen da ljudi ko ti postoje. Ovo mora da se meni pričinja na ekranu haha.

Objavio/la Tvornicar prije 5 mjeseci 2 dana #

Citiram tvoje rijeci: "...prema informacijama koje iman.." Problem i jeste sto ti imas informacije kakve su ti servirali i na osnovu toga donosis zakljucke. Nista ti ne znas o onome sto se npr desavalo ovdje u Sarajevu osim onoga cime su te filovali nacionalisticki mediji iz Hrvatske. Vjerovatno si ti ono ok covjek, mozda bi da imas kompletnu sliku svega kao vjerovatno objektivan covjek drugacije mislio. Ovako s obzirom da sve sto si naucio je bilo iz jednonacionalne, pristrasne, neobjetkivne, huskacke sredine, ne krivim te da drugacije ne mozes zakljucke ni donijeti. Mi npr u Sarajevu u toku rata smo imali i TV Hrvatske i TV Srbijanske i TV republike srpske i sve smo mogli pratiti pa smo mogli i zakljucke makar malo objektivne donositi. Ti npr ne znas da su toj kako ti kazes Bosnjackoj strani upravo zamijerali tu gradjansku opciju koju su smatrali neodrzivom. A kao sto vidis i danas je gradjanska opcija jaka u Bosnjaka dok je kod Srba ili Hrvata u BiH gotovo pa i nema, ili je jako slaba. Moze se naravno o svemu ovome pricati kroz mnoge dokumente, ali ovo bi ti bio neki brzi odgovor.

Objavio/la ne_kontam_te_ba prije 5 mjeseci 2 dana #

Hahaha jes ga to opet popušio pa ti se pricinja hahaha.Kad uzmeš malo droge još će ti se više pričinjat ja sam mali jež kakve ćeš utvare viđat haha.Haha haj ti zapali jbg jarane samo to košta moreš guzice dat tim iz ljubuškog popovima vole se oni guzit u dupe vole.Hahaha.Daj ba misliš da te ozbiljno uzimam za post o Aliji.Konju jedan samo si za zajebancijehahahs

Objavio/la Gost_1031 prije 5 mjeseci 2 dana #

Upišite komentar:

Vaš username:

Upišite komentar:

Unesite šifru sa slike lijevo: