Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

Prilike

post objavio/la Tvornicar prije 5 mjeseci 17 dana na blogu Hod po rubu

Komentari na post

 

evo jedna analiza potpunog autsajdera vezanog za tvog život:

nekako univerzalan savjet, ali - da ne pokušavaš ti shvatiti i riješiti sve odjednom?! ja sam zamijetio da je to kod mene problem, i to je pucanje sebi u koljena, mora sporo, baš sporo sve ići

kažem ti, generalna pretpostavka, ne poznajem te, ali ovako nagađam?

Objavio/la mephistophilis prije 5 mjeseci 17 dana #

Možda se ovo moje i ne mere rješit odjednon. Ali kako mi sad izgleda, iman dojam da triban proć jednu burnu katarzu, a odbijan to jer uključuje ispoljavanje agresije kući. Možda je rješenje u polaganom napretku, samo što je meni problem što mi djeluje da se taj napredak baš i ne dešava.

Objavio/la Tvornicar prije 5 mjeseci 16 dana #

potrebno je da dodaješ svaki dan po malo

sve ostalo je prdimahovina, nemaš ništa i od žurbe, možeš ti to ne raditi, ali ja govorim da tako treba inače u življenju

Objavio/la mephistophilis prije 5 mjeseci 16 dana #

Hmmm, kad iman poriv da razbijan po kući ne znan kako tu mogu malo po malo, i ako iman tu unutarnju nestabilnost zbog koje san nervozan non stop. A kad pustin nervozu, kad se odmaknen od nje odma mi dođe poriv da razbijan. I napadi panike, iman ih često. Ne znan odakle bi počeja, ako oću nešto malo po malo, kad u meni energija bubri, oće baš da eksplodira.

Objavio/la Tvornicar prije 5 mjeseci 15 dana #

ako postaneš opsjednut nekim novim hobijem, simultano će i ta agresija odlaziti

mislim da ta panika i agresija popunjavaju prazne prostore, mislim da kad te prostore popuniš nečim drugom, automatski je njima manje mjesta, promisli za svoje dobro :)

Objavio/la mephistophilis prije 5 mjeseci 15 dana #

Upišite komentar:

Vaš username:

Upišite komentar:

Unesite šifru sa slike lijevo: