Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

Update

post objavio/la Tvornicar prije 7 mjeseci 23 dana na blogu Hod po rubu

Komentari na post

 

Pa šta misliš o tome da nabaviš kakvu vreću za boksanje i kad osjetiš bijes da boksaš vreću?

Objavio/la SenoritaBandida prije 7 mjeseci 23 dana #

Stolice.. (baš su ti stolice, zbog nečega, jako važne. odgonetni to. ko je i zašto nekada bacao stolice? sjećaš se ili se ne sjećaš? možda je bilo banalno i samo indirektno povezano sa nekim mnogo težim događajem/doživljajem.)
Fiksacija se teško pomjera, ali je itekako moguće i uspijevalo je mnogo puta do sada. Nakon prvog puta, mnogo je lakše, pa može prerasti u rutinu, pa se onda fiksacija toliko rastegne da iščezne ili obujmi toliko toga, sve okolo i, naravno, gubi na snazi.

Ovo je vježba i izbjegava direktnu konfrontaciju (a što može izazvati eksploziju) sa onim što se ponaša kao nagon. Ponaša se, ali nije nagon. Senjoritin je prijedlog zato dobar. To ili varijacija na temu.
Definitivno imaš višak energije, čim te fiksira da ispoljavaš na fizikalan način.

Objavio/la vasionka prije 7 mjeseci 22 dana #

Stvar je što to kad meni dođe da agresija oće baš da se ispolji kako ona oće. To je jer dolazi kad popuštan kontrolu. Kad je proban usmjerit na nešto samo je potisnen. Za sad ću radit vježbe od ovog Tibetanca i držat je pod kontrolon, al iman dojam da stojin na istoj točci, da stagniran.

Objavio/la Tvornicar prije 7 mjeseci 22 dana #

Pa pobacaj stolice i vitrinu, ko ih jebe. Sve se to moze nadoknaditi. Daj si sansu i nemoj mislit da ce tvoji promijenit misljenje, znaju oni da vec imas problema.

Objavio/la crystalmeth prije 7 mjeseci 22 dana #

Ti si samo jedna ljenčina koja treba da se isklefa po tom lijenom dupetu.Da se samo malo propustiš kroz šake ne bi tebi bija do agresije.Sve bi tebe te nebuloze napustile namah.Nego fino ti napisa jedna blogerica sišeš krv tim jadnim ljudima i nije te ni stid toga.Ti si jedan veliki sebičnjak čuj mu fore on bi lupaja ma daj ba pun mi vas je kurac više puna vas je ova jadna zemlja kojoj ste i dohakali da bude ovakva kakva jeste.Da ti jarane zasučeš rukavčine i zaradiš sebi da vidiš kako je teško ozdravija bi ti odma.Sve prođe ba pa i ti tvoji starci će nestat štaš ona jado jadna kad budeš mora ovako boli tebe kurac za sve .

Objavio/la Gost_4393 prije 7 mjeseci 22 dana #

crystalmeth, moji misle da je ta moja agresija bolest i da je ne triban ispoljavat. A ja neman snage da to baš tako prolazin, da razbijan, i meni je to teško. Valjda nije jedini način da mora bit tako.

Gost, u pravu si. :D Btw fala što me čitaš ;)

Objavio/la Tvornicar prije 7 mjeseci 22 dana #

@katran-providan si, dosadan si i nezanimljiv si.

Objavio/la automatic reader prije 7 mjeseci 22 dana #

Nije katran,gost je samo,kada su otvoreni komentari za sve je goste, ne predpostavlja se, a zar je i važno ko je??Glup ti je komentar tvorničaru.Ti bi i ironije malo a cijela ironija si ti i tvoj život.Reko sam ti ni to zgubidansko neće vječno pa ti gledaj šta ćeš dalje, najebo si ti nisam ja.Meni život nije dosadan.Ja se nebi cereko na tvom mjestu.Čitam te jer mi interesantno koliko čovjek posjeduje gluposti u sebi i dokle ga ona može dovesti.Ništa strašno jarane bilo je i gorih slučajeva meni samo šega ta tvoja borba sa egom :D koju prodaješ i drugi se hvataju na nju :D

Objavio/la Gost_4393 prije 7 mjeseci 22 dana #

Pa ne mora, doce ti samo od sebe, pa ces znat pravi nacin. S agresijom, ko i sa svim ostalim, je osvijestavanje centra iz kojeg dolazi. Ona je simptom necega u tebi. Ja sam rabacivao namjestaj po kuci, i pomogne to da se raspetljaju razlozi. I onda te vise ne dira.

Objavio/la crystalmeth prije 7 mjeseci 22 dana #

@crystalmeth kod mene je, jedini put kad san si dozvolija da razbacan, došlo do straha od smrti. Nešto u meni se prepalo da će umrit. To se sićaš kad san opisiva. E sad, problematično je jer ja ne znan kad će to u meni bit spremno da umre, a mislin da ga triban pustit da umre. Ja mogu porazbacat sve po kući i opet doć na istu točku na kojoj san sad, kužiš? Onda me strah u to se upuštat, jer moji ne mogu trpit mene da bacan stvari po kući do u beskraj. Da znam da će mi sad kad razbacan umrit ego, da ću privazić taj strah od smrti, porazbaca bi, a vako kad je neizvjesno neman snage.

Objavio/la Tvornicar prije 7 mjeseci 22 dana #

Upišite komentar:

Vaš username:

Upišite komentar:

Unesite šifru sa slike lijevo: