Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

Iz mejla psihijatru :)

post objavio/la Tvornicar prije 7 mjeseci 15 dana na blogu Hod po rubu

Komentari na post

 

Zvuci kao da jesi dozivio prosvjetljenje, bar kad se usporedi s nekim svecima koji su prosli kroz to. Kazu da je svo ostalo sranje nakon toga zadnja karma koja se przi.

Objavio/la crystalmeth prije 7 mjeseci 14 dana #

podvlacim
"Vidio sam također da ništa nije slučajno, da je svaki događaj smislen i dio je neke veće harmonije, veće od nas samih. Možda je u svom tom doživljaju najbitnija ljubav koju sam jasno osjetio i vidio, ljubav koja je temelj svega."
samo, bez ovo 'mozda'. :)

Objavio/la uljezica prije 7 mjeseci 14 dana #

Ne treba tako iči daleko naravno da ima više nego što vidimo ali nije to za ljudski razum... P
robaj slušati Kur'an na YouTube naravno na arapskom i to probaj kao dio iskustva..
Postoji svijet ljudi i džina (nevidljiva bića) *tako i tvoja iskustva i sve nešto postoji u prirodi i mačka ima svoj svijet ali ne idi van granica razum a ako ideš van granica tzv. normalnih onda to treba da ima podlogu ZNANJE da nije mašta.
Znanje je da ima drugi svijet nakon smrti, Znanje da uporedo žive sa nama (šejtani i džini) iako ih ne vidimo. Džini se žene i udaji i ima ih vjernika i nevjernika.

Objavio/la Gost_Neko prije 7 mjeseci 13 dana #

https://youtu.be/yXSd1dTnk7Q

Objavio/la Gost_Neko prije 7 mjeseci 13 dana #

crystalmeth, može bit da je to bilo prosvitljenje, jer kažu, da za razliku od nih koji su imali iskustva insatant sreće i mira, da je prosvitljenje zapravo bolan proces. Jer se rstaješ od iluzija u kojima si cili život.

uljezica, pa da, to možda se more maknit.

gost neko, ti pričaš o onome što govori tvoja vjera. Ja ne bi reka da ti o ovim stvarima išta znaš, odnosno da imaš neko svoje iskustvo. To bi bilo recimo da si ti vidija svit džina i sve to što pričaš. Ti pričaš ono što govori tvoja vjera i to nije znanje, nego virovanje. A mene to ne zanima, mene zanima ono što se more iskusit. Pa ako oskusin nekad svit džina, reću ti da postoje, al do tad, sve to što si napisa mi je nevažno. I ne vidin korist od čitanja Kur'ana i drugih 'svetih' knjiga. Možda more bit inspirativno ako u njima ima znanja, al ima brdo drugih knjiga koje mi se više čitaju. Ništa od ovoga što san ja opisa nije mašta, tako da sve ima podlogu.

Objavio/la Tvornicar prije 7 mjeseci 13 dana #

Preporučila bih ti da pročitaš nešto o vortexu,da dok se tako osjeća i proživljavaš ono najgore svoje vrijeme i energiju usmjeriš na čitanje i slušanje o vortexu.
Mi smo bića toliko jaka samo ukoliko zavolimo sebe onakvim kakvi jesmo. Prevaziđi svoje strahove,suoči se sa njima i vidjet ćeš koliko ćeš ojačati u svakom smislu,sam ćes sebe podizati sa dna.Mijenjaj svoje misli i promijenit ćeš život.

Objavio/la balloons prije 7 mjeseci 12 dana #

Fala balloons, sad o vortexu nisan čita, ili možda i jesan al ne pod tim imenom. Izguglaću vortex pa ću vidit šta je. Eh, da mi je zavolit sebe, sve bi uspija.

Objavio/la Tvornicar prije 7 mjeseci 11 dana #

Upišite komentar:

Vaš username:

Upišite komentar:

Unesite šifru sa slike lijevo: