Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

E

post objavio/la Tvornicar prije 7 mjeseci 16 dana na blogu Hod po rubu

Komentari na post

 

Uuuu, al si mi udovoljio.

Rekla sam ti da sagledaš sve dobro u vezi sebe, a ti opet baČio post ko da je za neko disidentsko takmičenje iz samokritike.

Kad ne umeš sam, evo ja malo umesto tebe.

Tvorničar pise blog koji je toliko i toliko drugih blogera svrstalo medju omiljene, na lokalnom takmicenju iz stendup komedije dobio je aplauz publike i osvojio to i to mesto, polozio je toliko i toliko ispita na fakultetu, dobro govori engleski ...

OK, nije bogznašta, ali ima tipova koji nisu ostvarili ni toliko pa ipak se šepure ko da su najveće face koje su ikada hodale svetom.

Ne kažem sad da treba da postaneš kao oni, ali malo samopoštovanja ne bi ti škodilo.

Objavio/la srbijica prije 7 mjeseci 14 dana #

Znam ja to sve u vezi sebe, nisan to zaboravija. Saamo što to trenutno nije ja. Sad ne bi moga se takmičit u stand up komediji, mada san bija odličan komičar. Vrime me je prominilo. Sad vučen borbe koje vučen, i ne ossjećan se dobro, pa su mi moje kvalitete u drugom planu. Tek triba da vidin koje ću kvalitete imat kad prođen ovu fazu. Možda će bit bolje nego one stare. To triban vidit tek, a nadan se da oću, svaka faza bi tribala imat svoj kraj. A i neću se sad na blogu hvalisat haha, glupo mi je. :)

Objavio/la Tvornicar prije 7 mjeseci 13 dana #

Upišite komentar:

Komentarisanje ovog posta je dozvoljeno samo registrovanim korisnicima servisa Blogger.ba.