Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

Demon

post objavio/la Tvornicar prije 11 mjeseci 15 dana na blogu Hod po rubu

Komentari na post

 

Znam da je tesko, ali tu je opet rijec o nekakvoj podijeljenosti unutar tebe. S jedne strane si ti, s druge demon. Bila bi podijeljenost kada bi i s druge strane bio andjeo, Bog, Dzudjan :D ili bilo sta drugo. Tesko ti je, sigurno mi sami ne mozemo ni sagledat ksko ti to prozivljavas, ali potrebna ti je implementacija dijelova unutar samog sebe i svi demoni ce neststi, a ostat ces samo ti. Iako zaprabo s ovog gledista ne znsm kako bi se to moglo postici. Mozda prodje samo od sebe. Mozda si na velikoj kusnji, koju kad prodjes, postanes kakav guru ili prosvijetljeni. Dobro je da si ga svjestan i svjestan promatras i pratis, sli ne znam cemu tolika bol i strah da ne probudis sestre.. mozda ti je i potreban takav neki prelom, da ih i probudis, ne bi se valjda one toliko prestravile... koliko vide tijekom dana tvojih stanja. Ne znam, da pokusas prespavati u dnevnoj, tu tvoj glas mozda ni ne bi dopro do njih pa ih ne bi ni probudio...

Objavio/la Gost_2265 prije 11 mjeseci 14 dana #

Jest gošćo, riječ je o podjeljenosti unutar mene... Ali da bi se ta podjeljenost ujednačila ja moran proć neke procese koji su mi strašni... Danas san leža na mostu jednom u šumi, i dolazilo mi je da iz svih grla vičen: Majko. Takve stvari mi dođu i priko dana među mojima kući i to mi je stravično... Vjerovatno moran proć neku takvu katarzu da se spojim sa sobon, jer vidin da san podjeljen, odsika san jedan dija sebe od sebe... Valjda će već jednom proć, al sad za sad ja ne mogu to pustit. Previše je za moje kući, mada oni i nemaju izbora, ionako me gledaju svakakvog.

Objavio/la Tvornicar prije 11 mjeseci 14 dana #

A sestre, jedna mi sestra ima problem kad ne spava, baš joj je bitan san, a inače imala je psihotičnu epizodu i uzruja se kad loše spava, to mi je najveći problem. Msm problem mi je jer kad ne bi spavale to bi bija problem u kući a ne želin to.

Objavio/la Tvornicar prije 11 mjeseci 14 dana #

Upišite komentar:

Vaš username:

Upišite komentar:

Unesite šifru sa slike lijevo: