Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

Ponovo

post objavio/la Tvornicar prije 9 mjeseci 9 dana na blogu Hod po rubu

Komentari na post

 

Na putu ka bolje si, vidim nekako u tvojim riječima. Radujem se tom trenutku kada će sve biti kao u punom zdravlju prije, a ništa neće biti isto. Imaćeš to ogromno iskustvo. Tada, tada ću puno željeti da te čujem, to će onda biti govor-liječenje. Govoliječenje, hehe :-)
Drago mi je što si sa nama, mnogo :-)

Objavio/la vasionka prije 9 mjeseci 9 dana #

Fala Vasionko, fala puno. Mada ne znam opet kolko ću se zadržat vamo s vama, jer mi se pojavljuju tikovi s očima. Nistagmus hah. Da Vasionko... ja sam zapravo, uša u jednu veliku mašinu, iz koje mogu izać kao neko, ono, neko ko može imat govorliječenje i dat to ljudima. A mogu izać ko avet, ko demon bukvalno, olupina od čovjeka. Zato mi se ova iskustva i ne opisuju dok to ne bude ta priča, jer sve ovo ostalo zapravo i nije važno... Ili jest? E vidiš, kad budem govorliječio, tada ću valjda znat. :D Važno je, ali koliko važno tek triban saznat.

Objavio/la Tvornicar prije 9 mjeseci 9 dana #

Hello Wounded Healer..

LIjepo te vidjeti opet i zelim ti uspjesan rad..
Stay strong.

Objavio/la RedSonja prije 9 mjeseci 9 dana #

Objavio/la goldmist prije 9 mjeseci 9 dana #

Hvala tebi. Već govoriš, tako, preoblikovano, značajno. Ima neka prepreka da se posebno teška tažina opisuje, a da se tome ne može naći smisla. A ti si već duboko u traženju smisla, ako ne i na domak.
Da, kad budeš govorliječio, tada ćeš znati i prenosićeš :-)
Ne pristaješ na olupinu i vidiš tu svjetlost nekog malog usijanog kamena u sebi. Moje je da zamislim da puno veliku glavu imam i da mogu ispuhati puno vjetra u tvoja velika jedra. Dosta nas je takvih ovdje, vidiš. Hajde, kad sam skroz zagazila u unutrašnje, da završim: Čekamo leptira🦋😊

Objavio/la vasionka prije 9 mjeseci 9 dana #

Drago mi je da si se vratio, a nadam se da ces i ostati s nama!

Objavio/la kurtizMama prije 9 mjeseci 9 dana #

Noise, čitamo se, valjda.

Goldmist, Kurtizmama, fala. :)

Objavio/la Tvornicar prije 9 mjeseci 8 dana #

Upišite komentar:

Vaš username:

Upišite komentar:

Unesite šifru sa slike lijevo: