Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

Oporavak i obnova

post objavio/la zlatkol prije 6 godina 2 mjeseca na blogu OTVORENO

Komentari na post

 

Nadam se da ovo nije suplja?

Objavio/la Armagedon prije 6 godina 2 mjeseca #

Nije suplja.
Osim toga ne vidim sta je kandidat za suplju?
Cinjenice ili moji stavovi?

Objavio/la zlatkol prije 6 godina 2 mjeseca #

Oporavak, bravo, divno...Zasto je vasa vlada Gracanici odobrila 35 000 KM za saniranje stete od poplava...??? Nije li to previse iako je steta 45 miliona ? Da li mi stvarno treba da povjerujemo u pricu o tome da vlada nije imala dobre podatke ?

Objavio/la novipogled prije 6 godina 2 mjeseca #

Ma jašta neg' je šuplja! K'o Zlaja sad ima vremena. 20-25 godina svi prodaju šupljaku i sad se sjetio da piše romane tipa "Rat i mir" u nastavcima na blogu. Ko još čita "činjenice i stavove" na ohohoh gusto kucanih strana. Zjaja naručio nekog omladinca da mu za sitne pare Ctrl - Ctrl V održava blog.

Objavio/la zavzav prije 6 godina 2 mjeseca #

Otvoreno,bravo, divno. Da li je ovo vasa stvarna briga i zelja za komunikacijom sa gradjanima, mislim na ovaj vas blog ili je to savjet vaseg spin doktora, savjeti miliona vrijedni za dobijanje izbora, ili bolje receno za spasavanje potpunog potapanja vase stranke...

Objavio/la novipogled prije 6 godina 2 mjeseca #

Bravo novipogled. Nastavak izbornog rata i maretinga "novim" (starim) sredstvima.
Glasam na izborima za Spidermena i Superhika.

Objavio/la zavzav prije 6 godina 2 mjeseca #

Neka je sa srecom za konferenciju, u svakom slucaju svaka sitnica pomaze. Za sve druge cinjenice, kakav narod takva i politicka scena. Sve je to tu negdje u pet deset deka. No Bosna ostaje jedina multietnicka tacka CEE regiona, pa makar i dejtonska. Ostale su sve prezaduzene drzave gdje je nacionalni ponos zamaskirao neefikasnost.

Objavio/la stamai prije 6 godina 2 mjeseca #

Sve je to lijepo izgleda borba za izbore. Kome više narod da vjeruje? Narod je izvaran na sve moguće načine. Narodu je dosta i glasanja i preglasavanja i izbora i koalicija, smjenjivanja jedni drugih. Dok plata i dnevnice fino idu, kriminal na sve strane. Mnogi su davno otišli odavde, svaki dan idu i drugi, zar sad treba da se nasele iz islamskih zemalja? A gdje smo mi tu? Možda samo služimo kao kako kažu ovce za davanje glasa za izbore, pa nas opet svi zaborave. Kome više vjerovati?

Objavio/la garfild80 prije 6 godina 2 mjeseca #

I puno sreće na donatorskoj konferenciji. I da taj donirani novac završi kod onih kome treba i za obnovu.

Objavio/la garfild80 prije 6 godina 2 mjeseca #

Svrha ovog teksta je prije svega potreba da ukazem na sto vecu vaznost zajednickog rada u prppremi donatorske a narocito posle nje. Povod je izvjestaj EK, WB i UN koji je okoncan ovog vikenda i koji precizno ukazuje sta nam je ciniti. Hvala na komentarima u svakom slucaju. Premijer i Gradonacelnik Dracanice su koliko znam rijesili problem koji je bio birokratske prirode. Posao je toliki da nema sanse da se ne prave greske. Ali valja ga rjesavati i po cijenu da ljudi primjete samo greske.Pozdrav

Objavio/la zlatkol prije 6 godina 2 mjeseca #

Upišite komentar:

Komentarisanje ovog posta je dozvoljeno samo registrovanim korisnicima servisa Blogger.ba.