Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

101

post objavio/la alankihot1717 prije 14 godina na blogu Razvoj Civilnog Drustva u BiH

Komentari na post

 

Silvije Vrbanac je u emisiji modriste hrvatske tv, izjavila da se ta emisija zove mokriste ,hehe ,dobar fol za pocetak revolucije .....

Objavio/la sime78 prije 14 godina #

mislim da, kad bi kod nas pokusali zatvoriti 202ku, ne bi 50 ljudi pruzilo podrsku...

Objavio/la Ra prije 14 godina #

Sime: Nije Silvije nego Zrinka Vrabec Mojzes. Gledao sam ta Mokrista i nisam mogao usima vjerovat'. Vodila je Dijana Culjak (poslije su se zezali: Dijana covjeCuljak)...
Ra: Civilno drustvo se ne radja preko noci. It's a long way...

Objavio/la Superjunak prije 14 godina #

Egipatski bloger priveden zbog kritiziranja vlade
Objavljeno prije 40 minuta

POLICIJA u Kairu zadržala je u pritvoru blogera čiji su postovi kritizirali egipatsku vladu. Rami Siyam, koji vodi blog pod imenom Ayyoub, priveden je zajedno sa svoja tri prijatelja, dok su kasno u noći napuštali Siyamovu kuću.

BBC prenosi kako nisu dani nikakvi razlozi za Siyamovo zadržavanje u pritvoru, dok su trojica njegovih prijatelja pušteni na slobodu nakon ispitivanja.

Udruge za ljudska prava optužuju egipatsku vladu za narušavanje slobode govora zbog privođenja nekolicine blogera u poslijednje vrijeme.

Magdi Abdelhadi, BBC-jev analitičar za arapska pitanja, rekao je kako je blogiranje u Egiptu usko vezano uz politički aktivizam jer je riječ o kulturi gdje su demokratske slobode pomalo ograničene.

U proteklih nekoliko tjedana blogeri su iznijeli priču oko seksualnog zlostavljanja žene noću u predgrađu Kaira pred očima policije koja nije intervenirala.

Amnesty International je izjavio kako se čini da je Siyam u pritvoru zbog izražavanja kritičkog mišljenja o islamu i religijskim autoritetima u egipatskom al-Azharu.

http://www.index.hr/clanak.aspx?id=332846

Objavio/la Superjunak prije 14 godina #

Upišite komentar:

Vaš username:

Upišite komentar:

Unesite šifru sa slike lijevo: