Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

SKIDANJEM MAGIJE VRATIO SAM SE SUPRUZI

post objavio/la helpcenter prije 6 mjeseci 24 dana na blogu SKIDANJE CRNE MAGIJE, PROFESIONALNO I TRAJNO

Komentari na post

 

Pet godina sam bila u vezi sa mojim Zdenkom. On u Frankfurtu ja u Hrvatskoj. Nakon 5 godina, ostavio me zbog udate zene. Sok, tuga, depresija, pokusaj samoubistva. Spasili su me u zadnjim momentima. Kad su mu javili da sam se pokusala ubiti moj Zdenko je samo poklopio slusalicu. Majka mi to nije rekla ali je shvatila da se sa Zdenkom dogodilo nesto neprirodno i javila se nasem dragom Nini. Moram napisati nasem jer spasio me je. Rekao je da je u pitanju crna magija i da ce on to rijesiti. Danas nas dvoje smo u divnom braku, konacno smo zajedno u Frankfurtu i samo Nini i nikome vise zahvalni smo za nasu srecu.
Alenka_Njemacka

Objavio/la Gost_Alenka. /42 prije 6 mjeseci 21 dan #

Kada me supruga nakon deset godina braka ostavila bez riječi mislio sam da je to nemoguće. Skladan brak deset godina i preko noći ona odlazi od mene bez riječi. Ostao sam sam sa dvoje djece. Kada mi je majka rekla da se Vama obratim za pomoć moram biti iskren da Vam nisam vjerovao niti jednu jedinu riječ ali za ljubav majke sam se odlučio da vam platim uslugu ali nikakav rezulat nisam očekivao. E dragi moj gospodine kad me je supruga nazvala i molila da se vrati doma, točno u dana kada ste rekli da će se vratiti od šoka sam se skoro onesvijestio. To u snu nisam očekivao jer Vam nisam vjerovao. Sad kad već dve godine nakon toga imam brak iz bajke, mogu samo reči da ću biti vaš dužnik do kraja života. Bruno Hrvatska.

Objavio/la Gost. BRUNO K. prije 6 mjeseci 7 dana #

Kako da stupim u kontakt snjim?

Objavio/la Gost_6318 prije 3 mjeseca 9 dana #

Da je magija gora od virusa,da preko noći ostanete bez posla i supruga. Nocne more,nesanica, kronična iscrpljenost, gutak volje za životom sve sam to doživila. Brak koji je bio idealan ako to uopće postoji, ja sam to imala i onda kraj. Kraj dugogodišnje ljubavi, predanosti i odanosti. Sve se pretvorilo u demonski vrtlog. U dubini sebe sam znala da se događa nešto nenormalno, čudno i nešto što prevazilazi zdrav razum. Po preporuci sam se obratila ovom divnom gospodinu.. Spasio mi je brak, život, zdravlje i zaista imam razloga da se radujem sretnoj budućnosti. Anđele moj, do kraja mog života ostaću tvoj dužnik. Verica iz Frankfurta

Objavio/la Gost_Verica//Frankfurt. prije 20 dana 14 sati #

Upišite komentar:

Vaš username:

Upišite komentar:

Unesite šifru sa slike lijevo: