Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

KAKO PREPOZNATI SIMPTOME CRNE MAGIJE

post objavio/la helpcenter prije 1 godinu 2 mjeseca na blogu SKIDANJE MAGIJE - KLETVI - UROKA - PROKLETSTVA

Komentari na post

 

Kada sam pročitao na ovoj stranici priče nesretnih ljudi, shvatio sam da probleme koje imam mogu riješiti na drugi način. Imao sam osjećaj da čitam o sebi, o stvarima koje mi se svakodnevno dešavaju i definitivno ću se obratiti gospodinu Nini. Zaboravili smo a i ja sam među tim osobama da postoji zlo, da postoji crna magija i da izvor naših problema vuče korijene ponekad stotinama godina. Stranica me je oduševila. Javit ću se gospodinu Nini i kad mi pomogne, napisat ću svoje iskustvo sa njim. Branislav.

Objavio/la Branislav 78 prije 1 godinu 2 mjeseca #

Covjek da bi u nesto vjerovao prvo se mora uvjeriti da to i postoji. Bio sam skepitican mozda je u to vrijeme razlog bio opravdan sve dok se nisam uvjerio u suprotno. Sve sto sam trazio i sto je trebalo odraditi da mi ljubav i zivot krene novim putevima odradjeno je i vise deset puta od toga. Napokon sam sretan jer zivim novi zivot punim plucima uz zenu koju volim vise od moga zivota. Uvjerio sam se daje gospodin Nino genije i da bolji od njega ne postoji. Proslo je tri mjeseca od kako mi je zivot ponovo dobio smisao.. Branislav (Bane) Milosavljevic # Duisburg.

Objavio/la Gost_ Branislav > //39 prije 8 mjeseci #

Prije više mjeseci napisao sam komentar da me je stranica oduševila i da ću se javiti Nini da mi pomogne. Javio sam se i tražio pomoć. Oduševljen sam. Sve što sam tražio uradio je veoma uspješno i više od očekivanog. Hvala Nino. Branislav

Objavio/la Gost_8428 prije 4 mjeseca 14 dana #

Upišite komentar:

Vaš username:

Upišite komentar:

Unesite šifru sa slike lijevo: