Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

VRAĆANJE LJUBAVI GAY PAROVIMA

post objavio/la helpcenter prije 1 godinu 2 mjeseca na blogu SKIDANJE MAGIJE - KLETVI - UROKA - PROKLETSTVA

Komentari na post

 

Zahvaljujući Nini, našao sam stalnog partnera i sretan sam. Ovakav kakav sam se rodio bio sam godinama nesretan, sa povremenim vezama ali mi ljubav nije bila uzvaćena. Poštovani gospodin je učinio da konačno budem sretan u trajnoj vezi sa mojim partnerom.

Objavio/la Aleksandar Veliki_74 prije 1 godinu 1 mjesec #

Kada sam saznala da mi je kči lezbejka, doživila sam šok. Godinama sam pokušavala da promijenim ono što je dragi Bog dao. Sad sam se pomirila sa tim i to mi je sasvim normalno. Kada sam prihvatila istinu, pričale smo o svemu kao najbolje drugarice. Kada sam vidila koliko moje dijete pati zbog neuzvraćene ljubavi jedne djevojke, koja je istog opredjeljenja kao moje dijete, angažirala sam poštovanog gospodina da pomogne mom djetetu. Moja Sanja je danas sretna i ispunjena. Živi zajedno sa tom djevojkom i mogu reči da je sretnija nego mnogi heteroseksualni parovi koje svakodnevno srećem u mom životu. Hvala gospodinu što ima strpljenja, ljubavi i razumijevanja i za ljude koji se razlikuju od drugih. Ja sam samo jedna majka koja je silno želila da joj dijete bude sretno. Hvala na pomoći. Jelenina mama, sa poštovanjem i zahvalnošću.

Objavio/la Mama-74 prije 1 godinu 1 mjesec #

Nakon deset godina ostavio me je partner. Godinu dana sam tugovao i trazio pomoc na sve strane. Kada sam se obratio Nini mislio sam da je to samo jedan u nizu pokusaja. Prezadovoljan sam. Ja i moj partner smo zajedno i mislim da ce to trajati dok postojimo. M.J.

Objavio/la Gost_M.J. prije 2 mjeseca 14 dana #

Upišite komentar:

Vaš username:

Upišite komentar:

Unesite šifru sa slike lijevo: