Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

Gdje prestaješ ti, a počinjem ja?

post objavio/la idivremeje prije 6 godina 9 mjeseci na blogu Djevojka koja je preživjela.

Komentari na post

 

Ja sam u početku negirao da uopće trebam nešto preboliti. I ista pitanja sam sebi postavljao... Daj sebi vremena i ne pitaj kad će proći. Proći će. :)

Još uvijek ima jutara kada prvo na nju pomislim, još uvijek je nekada sanjam i ko fol čekam je na poznatom mjestu... probudim se i poleti ruka za telefon. Stanem. Treba li to meni? Ne. Idemo dalje.

Objavio/la Musko prije 6 godina 9 mjeseci #

Kako da ne pitam kad će proći? Moram pitati, makar kad pišem :) Znam da niko nema odgovor i da mora proći jednog dana, samo se nadam da će taj dan doći što prije.

Treba li ikom da voli pa da pati poslije? Ne. Nismo birali, desilo nam se. Ja da sam mogla da biram ne bih nikad izabrala to što jesam. Ali ovo nije priča, šta bi bilo da je bilo... Nije.

Objavio/la idivremeje prije 6 godina 9 mjeseci #

Mora proći inače... neću ni da razmišlja o tome. :)

Objavio/la Musko prije 6 godina 9 mjeseci #

Vjerovatno ti treba rečenica da si prošlost i da te ona ne želi u sadašnjosti, iako si ti nju kao odavno ostavio u prošlosti :) Možda ti bude lakše kao meni danas :)

Objavio/la idivremeje prije 6 godina 9 mjeseci #

Prava priča o životu.

Srećna Nova Godina svi, Moje ime je Dajana Marazović, ja sam iz Austrije, želim da svima podelim veliku vijest o svom životu i za one kojima je potrebna pomoć i pomoć u njihovom životu, Za 16 godina koje sam patila, i suprug ostavila me i otišla da budem sa drugom ženom samo zato što njegova porodica me ne voli, takođe zato što nisam bio u stanju da mu dam dete, bio sam u suzama 16 godina patnje od kada se moj suprug razveo od mene, tražio sam crtača da bih im pomogao na mreži, sreo sam se toliko čarobnjaka koji su svi prikupili novac od mene, a da mi nisu pomogli, ali 14 Avgusta 2016. godine vidjela sam jednu postu na internetu koja je dijelila dobar rad čekić po imenu Dr Ogundele, moram uzeti kad sam stupio u kontakt sa njim, rekao mi je da je moj problem rešen, pošto sam kontaktirao, nakon što mu je rekao da će se moj suprug vratiti meni za manje od 24 sata, što se iznenadjujuće dogodilo meni mog muža pozvala me telefonom i počela da me molila da ga prihvatim i to se dogodilo 2016 danas dijelim ovu vijest jer želim da svet zna o njemu i njegovom dobrom radu, i ja sam sretan što kažem da sam trudna sada nakon što mu je trudnoća pisala na meni, a za one koji su vam potrebni bilo kakav pomoćni odnos , životni problem, problem sa novcem, nazovite ga, savetujem vam da stupite u kontakt sa Dr Ogundeleom danas i rešite svoj problem. E-mail: ogundeletempeofsolution@gmail.com i njegov broj Whats-App: +2349065101630 i njegov Viber: +27638836445, kontaktirajte ga i živite svoj život sa radošću.

Objavio/la ogundele prije 1 godinu 8 mjeseci #

Upišite komentar:

Komentarisanje ovog posta je dozvoljeno samo registrovanim korisnicima servisa Blogger.ba.