Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

Začarani krug

post objavio/la MrWoolf prije 11 godina 1 mjesec na blogu Moji postovi

Komentari na post

 

bilo je brdo studenata. šta vam je svima s pričom da studenata nije bilo? nisi prvi od kojeg to čujem. a makar trećina prisutnih su bili upravo studenti.

Objavio/la nesvjesna prije 11 godina 1 mjesec #

i tamo ode neko normalan, sa normalnim ponasanjem i potopi ga rulja nove i stare generacije sa devijantnim, agresivnim i ponasanjem i dobije se ono danas! to je tako

Objavio/la BeeStDeevil prije 11 godina 1 mjesec #

Gospodin Creative ima oko samo za studentice, kojih je izgleda bilo mnogo manje od studenata.

Gospodine Creative, o ovoj temi ćemo morati opširnije razgovarati u četiri oka. A možda i u šest ili osam ako gospođa Kokaracha i gospodin Propali... a moćda i u 12,14,22... oka.

Uglavnom pričat ćemo

Objavio/la roque prije 11 godina 1 mjesec #

@Nesvjesna : Član rulje ne može biti akademski građanin, tj. student u smislu kako ja doživljavam tu riječ. Naravno treba da izrazi nezadovoljstvo, bijes, ima način za to, ponekada i silom, ali da se jasno kaže "zašto" i "koga".

@g. Roque : Biće mi zadovoljstvo. Nadam se uskoro.

Objavio/la Creative prije 11 godina 1 mjesec #

eno sad. ja stajala i zviždala i ja sad nisam student :o) svi ljudi s kojima sam ja došla, niko nije student, zato što su neki likovi pored nas bacali flaše.

Objavio/la nesvjesna prije 11 godina 1 mjesec #

i da... zašto? jer je sinoć u jedanaest u troli na mojoj stanici bilo samo pet ljudi. a obično nas u dvanaest bude dvadesetak. šta hoćemo? da prestanu prebacivat odgovornost jedni drugima kao ping-pong lopticu i počnu raditi nešto konkretno, a ne da nam mažu oči nekim kvazi-zaključcima koji su najveća šuplja ikad napisana u ovoj državi.

Objavio/la nesvjesna prije 11 godina 1 mjesec #

E baš zato (između ostalog). Dobro istaknuto. Međutim, to se danas nije čulo i nije zapisano da se to tražilo. Da se razumijemo, vlada kantona mi se ni najmanje ne sviđa, da ne kažem da mi se gade, posebno Čunjoglavac Premijer. Stvar je samo u tome što se nakon svega danas ništa promijeniti neće. Biće još koji dan malo priče, štaviše sad će se više pričati o rušilačkoj omladini nego o samoj suštini, a kad dođe vrijeme pred izbore, više neće biti važna lična nego nacionalna sigurnost i borba za "više interese".

Objavio/la Creative prije 11 godina 1 mjesec #

veljkam bek :)

Objavio/la humorko prije 11 godina 1 mjesec #

ovde zaista nema nikakvog komentara...

Objavio/la LeFemme prije 11 godina 1 mjesec #

Upišite komentar:

Vaš username:

Upišite komentar:

Unesite šifru sa slike lijevo: