Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

Mahaluša

post objavio/la fehimmujic prije 8 godina 6 mjeseci na blogu FEHIM MUJIĆ: ESEJI 1

Komentari na post

 

Interesantno kako da na svim Bosanskim područjima mahaluše imaju istu taktiku kao da se pogađa škola za to.Bošnjakinje su prvaci u tom zlu na području bivše Yu.Ovo kako si opisao se poklapa baš sve u mome kraju.Nemožeš disati u svome zavičaju od tih vještica (nevjernica).

Ima li lijeka zato, i hoće li ljudi u budućnosti stvoriti neke stroge zakone da se ušutkaju te vještice??Najgore je to što to zlo majka prenosi na djecu i tako se vrti u krug.

Objavio/la Gost_8306 prije 8 godina 6 mjeseci #

Fehime, svaka čast, nasmijah se na jutro. Vjerujem da je tekst pisan upravo sa ciljem da zabavi raju, a ne da pokaže kako su Bosanke vještice. Goste 8306, fulio si temu!

Objavio/la malimozak prije 8 godina 6 mjeseci #

Mahaluša ima u svim sredinama, u svakom narodu. Posebno tamo gdje žene ne rade u društvenom sektoru. Imaju više vremena od zaposlenih žena i onda to vrijeme moraju potrošiti. A kako im je duhovni život nikakav, onda traže neki drugi sadržaj. I zaposlene žene tračaju, na radnom mjestu i na ulici. Ženama je to u krvi. A i među muškarcima ima takvih.

Objavio/la fehimmujic prije 8 godina 6 mjeseci #

"Malimozak",...vjerovatno nisi odrastao u okolini gdje je ta zaraza.Sit se gladnom ne vjeruje.Kada osjetiš na svojoj koži da te tračaju žene izrodi,onda ćeš shvatiti da su vještice nego šta drugo.
Govorim sa aspekta muslimana,..u Islamu je to strogo zabranjeno i one to znaju,..pa šta su nego vještice.Nekada u istoriji su žene koje su lagale i bavile se kojekakvim magijama i izmišljotinama bile vješane.A danas,..nema još zakona za to.Ja bih njih javno kamenovao i posle ih bacio u ćelije na duže vrjeme.

Objavio/la Gost_8306 prije 8 godina 6 mjeseci #

Slažem se u potpunosti sa komentarom gosta malimozak, gost 8306 je fulio temu!

Objavio/la ebasic prije 8 godina 6 mjeseci #

Kratak presjek svakodnevnih ( a ne u 3-4 dana )događaja iz naših mahala :) Veliki pozdrav za Fehima!!!

Objavio/la BellaVita prije 8 godina 5 mjeseci #

Narod ovo preozbiljno shvata koliko vidim a meni je baš simpatično,ja znam da si Fehime ovo napisao jer je u stvarnosti tako a ujedno da nas malo nasmiješ....mene si uspio jutros baš nasmijati, hvala ti!

Objavio/la almahuseinbasic prije 7 godina 8 mjeseci #

Upišite komentar:

Vaš username:

Upišite komentar:

Unesite šifru sa slike lijevo: