Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

Biografija

post objavio/la Balboa prije 13 godina 10 mjeseci na blogu Asim Brkan

Komentari na post

 

sjajan pevac zaista!Period s Acom Stepicem je najbolji!Tu su svirali bas gitaru Mile BAs i gitaru Sava Bojic koji su formirali sadasnji ``Juzni vetar``! Kada bi se Asim javio Miodragu M. Ilicu i ovaj mu napravio pesme to bi bio njegov pravi povratak !

Objavio/la gpetric prije 11 godina 7 mjeseci #

Mala ispravka.Na početku karijere Asim nije snimao za RTB već za Jugoton,a u toj izdavačkoj kući je objavljen i njegov singl "Ne ruši mi sreću...".Tek 1982. je prešao u RTB. :)

Objavio/la Gost_2854 prije 10 godina 8 mjeseci #

odličan pevač i čovek,a kad je i tereza kesovija zapevala s njim odajući mu poštovanje kao pevaču i umetniku,svaki komentar dalje je suvišan

Objavio/la Gost_3256 prije 9 godina 8 mjeseci #

Odlicno!!!

Objavio/la huskodale prije 9 godina 2 mjeseca #

Odlican covjek dok se nije propio.Imam fotku sa njim gdje se vidi kao obican pijanac i treba reci da ga je alkohol odveo stranputicom a ne pojava kica i sunda na estradi.Mnogi su se razocarali u inozdmstvu za vrijeme rata pa zasto onda nije dosao skupa s nama da se bori pa da ne pada u depresiju

Objavio/la Gost_4883 prije 8 godina 10 mjeseci #

Najljepšu haljinu večeras obuci izašlo je 1982 a ne 86 kako u tekstu piše.

Objavio/la Gost_6863 prije 6 godina 11 mjeseci #

Ćovjek kao što je asim bio je i ostače legenda kao pjevač ihumanitarac.Sva njgova dela ostaće prepoznavna za uvjek.Asim je fenomen sa njegovim glasom jer pjeva dušom i srcem .Zato dragi ASIME budi i napred ono šta si bio jer glas stas i dobrotu koju izražavaš ti ne može uzeti niko.Hvala ti za sve ono što si nam pružio kao umetnik i čovjek velikog srca.Tvoj veliki pratilac od samog početka Dragan-Mišov podlubnik 303 škofja loka slovenija.

Objavio/la Gost_2587 prije 5 godina 11 mjeseci #

Asim i danas snima al to nije vele zapazeno to bi bila ispravka i radio je u bristolu a ne u ruzi

Objavio/la Gost_8821 prije 5 godina 4 mjeseca #

Upišite komentar:

Vaš username:

Upišite komentar:

Unesite šifru sa slike lijevo: