Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

Koliko vas ima hrabrosti da iznese svoje ideje?

post objavio/la zoka prije 14 godina 4 mjeseca na blogu zoka

Komentari na post

 

eh bogme ne vise o relativnoj teoriji niti o kvatnoj mehanici. tada je mozak na propuhu ... al interesantan post, nema sta. rijetko vidjet tako nesto na "nasem" dijelu interneta.
ali volim trosit vrijeme na planete i komete, kako to moja mamica uvijek kazala. ;o) volio bih raditi na tome ... doduse, tu treba malo vise nego samo zelja i interes ...
fasciniraju me novi nagoni za vasionske brodove, kao ovaj ioniski ... razvoji artificial intelligence-a, robotika i sve sto se tice tehnike ... ihhh bolje da ne krenem sada o tome, valja insam spavat ... la(h)ka ti noc ...

Objavio/la mis prije 14 godina 4 mjeseca #

sta radis budan u ova doba? ja sam mislila da si danas naprono radio, ili ti je to mozda razradilo mozak pa nema spavanja? :-))

Objavio/la SANY prije 14 godina 4 mjeseca #

ja sam vise zainteresirana za pitanja emocija, intuicije, istorije, inteligencije, religije, i kako je sve to onda povezano, i u kojem kontekstu sa ovim sto se sad desava, knjige tipa (sada citam) Ptice bez Krila, Luisa De Bernierisa ( tip koji je napisao Mandolinu Kapetana Korelija) ,savrsenstvo, sve povezano u jedno :-)

Objavio/la SANY prije 14 godina 4 mjeseca #

Uobicajena rutina na jednom poslu od 8 do 3 na drugom od 5 do jedan-dva iza pola noci i tako do cilja ili dok trajem.

Objavio/la zoka prije 14 godina 4 mjeseca #

Upišite komentar:

Vaš username:

Upišite komentar:

Unesite šifru sa slike lijevo: