Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

:/

post objavio/la BenimKirmizi prije 7 godina na blogu Kad u jami osvanu...

Komentari na post

 

i meni naidje tako, npr. par dana jedem samo jednom dnevno. ali nakon toga toliko malaksam i bukvalno počne svaka koščica da me boli i iz kreveta ne mogu da ustanem. :/ tako da ćeš i sama da uvidiš posledice toga što ne jedeš i onda ćeš morati bar na silu neke male obroke. :) a znam kako ti je, ja stvarno godinama imam problem sa apetitom...

Objavio/la vronska prije 7 godina #

Tačno nekad poželim da mi naiđe takav period. xd
Ali ozbiljno, ti ako već ne želiš razgovarati sa svojima i ići doktoru pokušaj bar jesti više voća i meda ili kupi nešto u apoteci za to. Ne treba se igrati s tim. :)

Objavio/la Egoistic prije 7 godina #

Vronska, dobro mi je poznat taj osjecaj malaksalosti, hvatam se za stvari vec danima da ne bi pala. Stvarno se moram natjerati da jedem makar nesto zdravo :)

Egoistic, vjeruj da ovo nije za pozeljeti, kol'ko god zvucalo primamljivo zbog mrsavljenja. A sto se tice vitamina i meda, mama vec pazi da i to ne izbjegavam, tako da nema brige :)

Objavio/la BenimKirmizi prije 7 godina #

Znam, vjeruj mi. Prije većinu kažem, podijelim jer sam imala ljude kojima možeš reći. Međutim,broj se smanjio, a sve i da je ostalo isto, ja sada volim zadržati svoje stvari i osjećaje za sebe. Nikad ne znaš. I puno sam bolja od kada znam samo ja. I nekako je bolje samo na blogu frustraciju ispucati. :)

Objavio/la Tommi prije 7 godina #

Jest'. Neke je stvari puno lakse napisati, podijeliti ovdje, sa neznancima :)

Objavio/la BenimKirmizi prije 7 godina #

Upišite komentar:

Komentarisanje ovog posta je dozvoljeno samo registrovanim korisnicima servisa Blogger.ba.