Blogovi Postovi Blogeri Galerije Video
 

Denuncijacije, 2. dio

post objavio/la osmanovic prije 13 godina 6 mjeseci na blogu Bosanska Piramida Zablude

Komentari na post

 

super blogg....navrati;);););)-samo click na nick........
zzzzzzzop

Objavio/la eminem4ever prije 13 godina 6 mjeseci #

Starac samo nastavi; A Semke se moze dopisivati neznam sa kim ali to nije dokaz, odnosno nije novi "krucialni dokaz", normalno nakon objavljivanja prepiske, pa pisama obozavalaca sada mozemo ocekivati i rubriku "pitaj Semija" ili "Semi odgovara" samo uz tu rubriku treba ici i oznaka "roditeljska paznja"...

Objavio/la M.Tz. prije 13 godina 6 mjeseci #

A sto si izbrisao one svoje islamsko-radikalne meditacije od sinoc?

Objavio/la Cico prije 13 godina 6 mjeseci #

nemoj te ga vrijeđat
bolje razmislite kako je ocajan kad je ispisao ovoliki post samo na prkos jednog covjeka naseg velikana Sir Semira Osmanagica
e konju da ti kazem nesto potreban je kvalitet a ne kolicina nisam li ceco u pravu?

Objavio/la naravno da postoji prije 13 godina 6 mjeseci #

konj se dobro najaho na tastaturu dok je ovaj post napisao
i jos nesto da kazem sa svakim njegovim narednim postom ja sam sve vise ubjeđen u piramide BiH i sto je jos bolje dovodi do suza al zbog smijeha llooll-

Objavio/la naravno da postoji prije 13 godina 6 mjeseci #

Neznam sta autor bloga je htio pokazati ovim clankom. Pa samo je preveo sa engleskog ono sto vec znamo. Nadalje, e-mail upucen g. Osmanagicu samo potvrdjuje da je g. Chris Mundigler itekako bio zainteresovan za rad na pojektu "Bosanskih piramida" sto demantuje posljednje pisanje u casopisu Arheologist. Sve je tako kristalno jasno.

Objavio/la Veda prije 13 godina 6 mjeseci #

Naravno da je kristalno jasno. Mundiglerov e-mail je napisan 30. decembra 2005. godine. Avdicevicevo pismo na web stranici Fondacije dokazuje da je Fondacija tad odlucila da ga ne mogu uzeti u tim, jer ga ne mogu platiti. A onda deset dana kasnije, 11. januara 2006., Osmanagic u intervjuu za Sarajevo-X govori kako je Munidgler dio strucnog tima.

Ako je Osmanagic tad znao da Mundiglera nece unajmiti, zasto ga je spominjao u intervjuu?

Zato sto je lazov i manipulator.

Eto, kristalno jasno.

Objavio/la stu prije 13 godina 6 mjeseci #

Kad Robovi koji kopaju (tj. otkopavaju a njihovi pretci, robovi prailiri su zakopavali), na piramidi sunca, mjeseca, zemlje, ljubavi, zmaja(1,2,3,4,5 cekaj malo!, mora biti 9, uh!, pogrijesio sam u brojanju), sad vide, kolika se lova poklanja Fondaciji, a oni Krampaju za djaba, moglo bi doci i do prvog Ustanka ili Pobune "Robova" na Piramidi. A Gogi upali "Vremeplov" pa kaze Semiru, Buzi, Ibrici, Senadu i Žutom ? hajmo momci polijećemo?.

Objavio/la Mali prije 13 godina 6 mjeseci #

Ako je Mundigler ponudio njegove usluge Osmanagicu, kako se to uklapa u njegovu tvrdnju da nikada nije imao veze sa projektom? Ja mislim da su obojica lazovi. Kanadjani su poznati lazovi i prevaranti, Kretjenova vlada je pala zbog kradje novca, zatim vlada Paula Martina takodje je pala skoro zbog kradje novca, a poznat nam je i general Mekenzi zar ne? Mundigler je nista drugo do lazov i profiter. Mozda je to i Osmanagic, ali su obojica u istoj bransi a ne samo Sem.

Objavio/la xml prije 13 godina 6 mjeseci #

Prokleti lazljivi kanadjani, jebem li im tuljane i hokej!
Bas zato sto su lazljivci im je pala vlada . Zamisli, pala vlada! I zato tako tesko zive. Hvala bogu da kod nas vlada nikad nece pasti, jer nasi politicari nikad ne lazu i ne kradu! Ta nasi politicari se druze sa znanstvenicima i strućnjacima , sve fina raja. I hvala bogu da tako dobro zivimo!

Objavio/la Blame Canada! prije 13 godina 6 mjeseci #

Upišite komentar:

Vaš username:

Upišite komentar:

Unesite šifru sa slike lijevo: